Bor lopper i tepper?

June 1

Bor lopper i tepper?

Fleas er beryktet for sin evne til å spre og hjemsøke ikke bare din pets men hjem også. Disse pesky insects bite mennesker og dyr likt, forårsaker kløen, liten renner:. Det er vanlig for lopper haik innendørs på kjæledyr og sette opp residens i møbler og tepper, hvor de kan leve på ubestemt tid hvis du ikke tar skritt for å bli kvitt dem.

Voksen loppene

Voksen loppene faktisk bruke mesteparten av sin tid på kjæledyret kropp, hvor de kan leve og feed i komfort. De foretrekker mange kjæledyret varme huden til det kalde miljøet av tepper. Som loppene legger egg, men noen av dem falle fra kjæledyret pels og end opp på møbler og, ja, teppet. Dette gjelder særlig hvis din pet liker å ligge eller sove på teppet. Generelt er områdene der loppe konsentrasjon skal høyeste de områdene hvor kjæledyret liker å nøle.

Loppen larver

Når eggene klekkes, forblir mikroskopiske Larvene skjult dypt i fiber av ditt teppe. De lever på ekskrementer av voksen loppene - små biter av blod - som er igjen av din pet hver gang den sitter på teppet. Etter noen uker, larvene spinner cocoons og forvandles til voksen loppene. De forblir i cocoons i opptil to uker, hvor de er beskyttet fra insektmidler. Det er derfor gjentatte søknader av insektmiddel er viktig i behandling av loppe infestations.

Behandling

Vakuum teppet. Dette kan virke selvforklarende, men støvsuging kan fjerne mange av cocoons og larver uten bruk av kjemikalier. Vakuum i flere retninger å heve nap av teppet som mulig. Kast vakuum bag eller tomme beholderen umiddelbart, som det inneholder live loppene. Deretter spray teppet med et insektmiddel for å drepe fleas. Ta det utenfor hvis mulig. Hvis ikke, åpne vinduer og beskytte nærliggende møbler og husholdningsartikler. Når røyk forsvinne, bringe teppet inn og Gjenta disse trinnene i to uker. I mellomtiden, ikke la din pet sitter på det, spesielt hvis du behandler din pet for lopper også.

Forebygging

Den beste måten å forhindre loppene fra bor i tepper er å sikre din pets er loppene. Behandle dem regelmessig med en loppe medisiner, og hvis de utendørs kjæledyr, sikre du behandle din hage. Bruk en loppe behandling laget for utendørs bruk, og begrenser den for bruk på områder hvor kjæledyret liker å somle, for eksempel doghouse eller solfylte soveområde.