Bør jeg uretan mitt kjøkken skap etter male dem?

July 22

Bør jeg uretan mitt kjøkken skap etter male dem?

Kan være dyrt å erstatte kjøkkenskapet. Maleri kjøkkenet ditt skap kan gi kjøkkenet ansiktsløftning du ønsker uten å bryte banken, spesielt hvis du gjøre det selv. Å få et godt resultat som er attraktiv og slitesterk er et spørsmål om å velge en god maling. For ekstra holdbarhet, en polyuretan finish kan legges til, men er ikke avgjørende.

Fordelene med maleri

Opprette en attraktiv finish på kjøkkenet ditt skap er mulig for gjør-det-yourselfer. Noen velger å restain skap, men det er noen fordeler å male. Når skap blir nicked og hakk over tid, kan en god maling jobb dekke disse feil stund ga kjøkkenet ditt et friskt utseende. Hvis du vil endre maskinvaren, vil maling skjule reparasjonsarbeid som er nødvendig. Velger hvitt eller en krem farge vil lyse rommet, selv om fargevalgene er uendelige.

Maling

Du kan male ditt skap med enten olje-basert eller latex maling, siden begge vil gi en slitesterk finish. Latex maling tørker raskt og renser lett med såpe og vann, men krever to til tre uker å kurere skikkelig, og slik at det blir utsatt for riper og kutt før det cures. En akryl latex maling følger bedre og er mer holdbart enn vinyl latex. Enten semigloss eller glanset maling er egnet for kjøkkenskapet. Jo høyere glans, jo lettere er det å vaske søl og flekker. Oljebasert maling er kjent for å være vanskeligere og mer holdbar, men har ulempen av sterk røyk og en rotete opprydding. Uansett hvilken type maling du velger, start ved å bruke en kompatibel primer.

Polyuretan

En polyuretan finish er ikke nødvendig over malt skap, hvis du bruker en god maling. Polyuretan tetter skapet i et slitesterkt plastbelegg som kan redusere slitasje på skap. Belegget er motstandsdyktig mot kjemikalier og vann. Polyuretan utførelser er tilgjengelig i et utvalg av lav glans, satin eller høy glans. Hvis du bruker en polyuretan finish over hvit maling, Vær oppmerksom på at mål vil gule over tid.

Tips

Fjern alle skap maskinvaren før begynnelsen maleri prosjektet. Hvis du endrer maskinvare, kjøpe det før du maling slik at du vet hvis du må fylle ut eksisterende hull og bore nye. En ren, fettfri overflate er kritisk når maleri kjøkkenskapet eller maling ikke vil følge godt. Rengjør alle flater grundig med en såpe og vann løsning. Hvis den eksisterende finishen på skap er blank, må du også sand dem akkurat nok grove opp overflaten. Du får best resultat hvis du arbeider i et støvfritt sted for maling, og hvis du velger, bruk en polyuretan finish.