Bør jeg kjøre min plenen sprinkleranlegg annenhver dag om sommeren?

July 25

Bør jeg kjøre min plenen sprinkleranlegg annenhver dag om sommeren?

I de fleste områder betyr sommer lengre varmt og tørt vær. Blomster og busker fortelle deg de nød vann av wilting litt. Fordi plener holdes trimmet, kan det være vanskelig å være sikker på deres vann behov. Dette betyr ikke at du bør overcompensate ved å vanne hver dag som dette kan svekke gresset. I stedet lære de grunnleggende reglene i plenen vanning.

Ikke hver dag

Gresset kan bare ta opp en viss mengde vann. Hvis du vann hver dag, er du sannsynligvis over vanning. Dette avfall vann og dunk opp vannet ditt regningen for ingen fordel til plenen. Fordi daglig vanning betyr bakken er alltid fuktig, har gresset ikke utvide sine røtter ned til jord å finne vann. Hvis du ikke vann, slik som under en ferie, disse grunne røtter gjøre gresset tørt ut mer enn gress som er vannet riktig.

hvor mye

I stedet for å tenke på hvor ofte du bør vann plenen, endrer du tenker hvor mye du skal vann plenen. Hovedregelen er en tomme av vann en uke for mild sommerværet og to inches i uken hvis været er veldig tørr og vind. Liten katten næringen eller tunfisk bokser er omtrent en tomme dyp og gjøre god måleinstrumenter. Bruker et sprinkleranlegg, vann plenen en tomme ukentlig. Hvis betingelsene må du bruke to inches, vann en tomme tidlig i uken og deretter en annen tomme tre eller fire dager lag. Disse beløpene inkluderer alle nedbør i ditt område.

Vanning riktig

Vann er en dyrebar ressurs, så gjør det mulig for å unngå å sløse med vann når omsorg for plenen. For å minske fordamping tap, aldri vann i varmen av dagen. I stedet vann tidlig på morgenen eller om kvelden når solen er lav. Dessuten bruker ikke misting type sprinklere siden dette øker sjansen for at vannet vil fordampe før den lander på plenen. Velg en oscillerende sprinkleranlegg eller soaker slange. Kontroller at alt vannet du bruker går ut på plenen, ikke på fortauet, terrasser og dekk.

Unntak

Unntaket fra dyp og sjeldne vanning regelen er hvis du sette i en ny plen. Frisk torv eller frø må holdes fuktig. For den første uken må du vannet mer enn en gang om dagen. Disse Pottejorden bør være lys, ikke gjennomvåt. Den andre uken, vann en gang om dagen. I den tredje uken, klippe din utvanning til annenhver dag. Holde redusere frekvensen av vanning før du er ned til en gang i uken.