Bør jeg fjerne Squash blomstrer?

October 9

Bør jeg fjerne Squash blomstrer?

Squash blomstrer inneholder anlegget Reproduktivt deler, som, på pollinering, opprette squash frukt. De fleste blomster bør overlates til skjemaet saft, men plukke blomster tidlig i sesongen kan bidra til å forbedre avkastningen senere. Squash er blomstrer også spiselige og noen ganger høstes for matlaging. Siden anlegget har både mannlige og kvinnelige blomster, er det viktig å vite å plukke og som igjen på anlegget.

Squash pollinering

Squash er frukt gir avhenger av vellykket pollinering av kvinnelige squash blomster. Mannlige blomster vises på anlegget tidligst kvinnelige blomster og faller selv av før den første kvinnelige blomsten vises. Kvinnelige blomstene har en liten kul i bunnen av en blomst som inneholder eggstokken som vokser i en squash når pollinated. Insekter bære pollen fra stamen av den mannlige blomsten til pistil av kvinnelige blomst. Når pollinerende insekter ikke, finnes, kan blomster være hånd pollinated.

Skille mannlige og kvinnelige blomster

Når plukke squash blomster, er det viktig å identifisere mannlige og kvinnelige blomster fordi de tjener en annen funksjon. Mannlige squash blomster har en tynn og trim stilk, som på de fleste squash blomster er merkbart lengre enn stammen av kvinnelige blomster. Mannlige blomstene har også anthers i midten av blomsten som dekkes i pollen. Kvinnelige blomstene har tykke stammer og en liten kul i bunnen av blomsten, som er frukt-forming eggstokken.

Økende frukt avkastning

Noen gartnere velger gjennomskuet blomstrer tidlig i vekstsesongen å øke størrelsen på anlegget og hvor mye frukt det vil gi. Før anlegget begynner fruiting, vil plukking av blomster tillate anlegget å bruke energi for voksing inne størrelse før den starter bærer frukter. Squash når skjemaet er det best å velge dem når de er små, slik at anlegget for å sette energi inn rikelig produksjon i stedet for å produsere færre, større frukt.

Spise Squash blomstrer

Squash er blomstrer spiselige og verdsatt for matlaging. Siden mannlig blomster er rikelig og ikke produserer frukt, er de ofte brukt for fylt squash blomstrer oppskrifter og fylt med ris, kjøtt, ost eller andre fyllinger. Kvinnelige blomster med liten frukt i bunnen er ansett som en delikatesse når dyppet i batter og stekt. Blomster er spiselige rå så vel og kan brukes i salater. Snittblomster midt på dagen når kronbladene er åpne og lagre dem i kjøleskapet.