Bør jeg bytte Windows eller fasader først?

December 25

Windows er dyrt å erstatte

Erstatte windows kan være svært dyrt. Ifølge kostnader Helper koster det "et gjennomsnitt av $300-$700 per vindu for erstatninger plassert inne eksisterende (og strukturelt intakt) vinduskarmer, men det kan gå så høyt som $1000 per vindu." Hvis du nylig har byttet windows eller har tilstrekkelig windows ennå din fasader er av lav kvalitet, det ville være fornuftig å erstatte ytterkledning første. Ytterkledning kan også bli mer kostbart å erstatte jo lenger du venter, faktorene som råtner.

Vindu erstatning er økonomisk

Hvis du vil erstatte din fasader først, husk at ytterkledning må endres når et nytt vindu er installert, potensielt å kaste bort tid og penger. Ved å erstatte windows først, vet du du lagrer energikostnader og trenger ikke å erstatte windows igjen i lang tid. Dette gir deg muligheten til å erstatte din fasader i fremtiden, i stedet for å ødelegge en fin ytterkledning jobb bare for å erstatte et vindu.

Bunnlinjen

Hvis du er fornøyd med din nåværende Vinduer og ikke skal erstatte dem snart, erstatte fasader. Hvis du skal erstatte windows snart, hold ut på å erstatte ytterkledning til den nye windows er installert.