Bør jeg bruke plast vindu Film i eller utenfor?

May 25

Plast vindu film er en av mange energi-effektiv måte å hjelpe med begge holder et hus kjølig om sommeren og varmeste om vinteren. De fleste varmetap oppstår rundt vinduene. Lufttett gapet, skapt ved bruk av montert plast, hindrer utkast og kondens. Men brukes filmen ikke vanligvis på mest aluminium-rammeside windows fordi gapet mellom rammen og glass er for liten til å arbeide effektivt.

Bruke plast vindu Film

Plast vindu film kan være et billig alternativ til doble glass Vinduer. Filmen, som ligner på plastfolie, brukes på innsiden av vinduet. Sette filmen på utsiden ville bare føre til forvitring elementer, så av setter den inne, det er bedre beskyttet. Før du setter opp plastfilm, først ta ned alle gardiner, gardiner eller blindene så du kan lettere nå på innsiden av windows. Rengjør glasset og ramme, tørk den grundig før du bruker tape og film.

Bruke dobbeltsidig tape for å plassere filmen. Båndet bør gjøre en kontinuerlig firkant eller et rektangel rundt bilderammen. Når båndet er sikkert på plass, Tillat det å bosette seg til limet angir. La tape støtte før du er klar til å sette på plastfilm.

Plast kutte og overholdt vinduet via båndet. Du ønsker en liten overheng eller overflødig hele veien rundt for å sikre at du ikke ender opp med hull. Når båndet støtte er fjernet, glatt plast over vinduet. En god strategi er å følge plastfilm øverst, forankring det på hjørnene først. Neste, glatt det øverst og deretter arbeide ned sidene. Glatt det nederst sist.

Hårføner, satt på høy hastighet, brukes til å krympe filmen mot vinduet. En god strategi for å sikre at filmen går på stram og glatt å begynne på et av hjørnene, fortsetter beveger seg sakte over filmen derfra, gjør at det ikke er noen rynker. Hvis du trykker tørketrommelen til filmen, kan filmen smelte, behøver du å skrape av rotet og starte på nytt. Når ferdig, bruk en skarp saks eller en barberhøvel til trim av overskytende filmen.

Plast vindu filmen når riktig installert, bør redusere heten forlis igjennom utkast. Fordi windows er en viktig kilde til varmetap, kan du også ønsker å ha tunge, foret gardiner for windows.