Bør du tømme kjøligere vann-is?

February 22

Bør du tømme kjøligere vann-is?

Isen er kaldere enn vann, men en blanding av smeltende is og veldig kaldt vann faktisk holder maten kaldere. Mens det er tider når du skal tømme kjøligere vann-is, har holde i kaldt vann i kjøligere fordeler. Holde kaldt mat kaldt i kjøligere eller fortære dem innen to timer for mattrygghet.

Betydning

Isen i kjøleanlegget bidrar til å opprettholde kalde omgivelser. Isen bo ikke ved en konstant temperatur når du bruker kjøligere, slik at isen smelter sakte. Dette smeltet kjøligere vann føles veldig kaldt og det kan dekke mat og drikke i kjøligere på alle sider. Siden det kaldt vannet er flytende, blir det nærmere mat enn isen. Så lenge kjøligere vannet er kaldt, det holder maten kjølt - og kan gjøre så mer effektivt enn is alene.

Betraktninger

Hvis smeltevannet vil lage maten våt, ikke holde smeltevannet i kjøligere. Bruk ventilen på siden av kjøleanlegget for å drenere overflødig vann. Hvis du kan lagre mat i sealable beholdere eller poser, lar dette deg bruke vann til chill kjøligere uten å påvirke maten.

Alternativer

Hvis du ikke kan isolere maten fra kjøligere vann, kan du bruke refreezable kjøleelementer eller is substitutter. Disse produktene fungerer også myk kjølere det kunne være gjennomboret av en harde kanter på isbiter.

Tips

For å forlenge kjøleanleggets ytelse, holde det i skyggen og holde den dekket. Plassere kjøligere på en varm overflate, i direkte sollys eller i en bil trunk påvirker kjøling. En stor blokk av isen smelter tregere og holder temperaturen kaldere i kjøligere for en lengre periode. Som din kjøligere isen smelter til vann, avløp noen av vannet og legge til nye isen for å opprettholde en is inni. Når all isen smelter, kan sakte i kaldt vann varme.