Bør du Bolt din lysthus til dekk?

January 23

Bør du Bolt din lysthus til dekk?

Når du konstruerer et lysthus, er et alternativ for å sikre det å Bolte det en eksisterende dekk. Dette alternativet er den sikreste, er det ikke det beste alternativet i alle tilfeller. Nøye vurdere hva du ønsker fra din lysthus og dekk før du bestemmer hvordan sikre din lysthus.

Fordeler

Bolter din lysthus til dekk sikrer at det er forsvarlig festet til en større struktur. Dette er viktig hvis du bor i en vind region der gazebo kan hold i en storm. Bolter lysthuset til dekk kan du også bruke dekk som gulvet for lysthuset, mens du trenger for å bygge en egen etasje hvis du har en frittstående gazebo.

Ulemper

Bolter din lysthus til dekk betyr at du enkelt kan flytte gazebo, og at du må ta tid til å demontere den hvis du vil gjøre dette. Dette kan være problematisk hvis du skal kunne ordne outdoor living space. Plassere gazebo på dekk vil også gi deg mindre plass enn hvis du sette opp gazebo separat.

Alternativer

Hvis du vil sikre lysthuset til dekk på mindre permanent måte, kan du bruke metall strapping for å sikre bjelkene til styrene i dekket gulvet, slik at du kan enkelt fjerne lysthuset, hvis du vil endre plasseringen. Også vurdere dette: i stedet for bolting din lysthus til dekk, du kan for eksempel bruke konkrete støtter for å holde det på plass.

Beslutningen

Hvis du vil plassere din lysthus på dekk, og du ikke har tenkt å flytte den, så er det beste alternativet å Bolte det dekket. Dette sikrer gazebo på plass og forhindrer at den blir skadet i vinden. Hvis du ikke sikker på hvor du skal plassere dine lysthus, kan så du vurdere en flyttbare alternativet som lar deg lett flytte den.