Bonsai Fig trær

October 12

Bonsai Fig trær

Begrepet bonsai oversettes til skuffen vokser eller brett planting, som er akkurat hvordan disse plantene er tatt vare på. Over 30 viktigste bonsai treet arter er dyrket, og innenfor disse viktigste artene er underarter, for eksempel over 700 bonsai fig eller ficus, arter. Fig bonsaitrær vanligvis har tykke badebukser og grener med flat, grønne blader langs den øverste delen av grenene. Med riktig pleie, kan en bonsai fikentreet ikke bare styrke skjønnhet rommet plasseres i, men også bli en tilfredsstillende hobby.

Sollys

Fig bonsaitrær kan vokse i et mangfold av lysstyrkenivåer; men trives dette treet i direkte sollys filtrert gjennom en vinduskarmen. Det er best å finne et lyst sted i hjemmet som ser direkte sollys i flere timer av dagen. Kontroller at du plasserer bonsai fig i et område av hjemmet som ikke slipp under 60 grader Fahrenheit. En måte å fortelle om bonsai er for kaldt er hvis bladene begynner å sakte slippe av sine grener. Dette er også en indikasjon på at treet blir for mye luft utkast.

Beskjæring

Når beskjæring din bonsai fikentreet, er det viktig å forlate grenene på et område på treet som er svakt. For eksempel hvis tømmerstokken bonsai er svak på høyre side, lar grenene på den siden å fremme vekst. Hvis grenene begynner å krysse hverandre eller hvis en gren begynner å vokse tilbake mot tømmerstokken, beskjære vekk grenene. For å oppmuntre vekst i en bestemt retning, koble ledningen til treet og vikle ledningen rundt grenene du ønsker å vokse. Når beskjæring en bonsai fikentreet, bare bruke skarp saks for å hindre skade grenene.

Vanning

Fig bonsaitrær krever en bestemt mengde vann basert på hvor raskt treet absorberer; men ikke bekymre deg over eller under vannhull bonsai som dette treet er tolerante overfor de fleste vann situasjoner. For å fastslå om det er tid til vann, trykk på fingeren i jorden. Hvis toppen 1/2 tommers jord er tørr, vann til det er fuktig. Også spray fikentreet bonsai med vann hver dag for å opprettholde et sunt nivå av fuktighet.

Repotting

Mens bonsai treet ikke vokser svært store, annethvert år er det viktig repot planten; men er noen bonsai trær opplever vekst spurts i sitt første år eller så, dermed repot hvis anlegget outgrowing det nåværende hjemmet. Under tidlig på våren, plassere en grunnleggende jord blanding i en større pott og fjern forsiktig bonsai ved å gripe tak i sin rot-ball. Nøye repot bonsai til nye beholderen og plasser bonsai i en skyggefull plass hjemme for tre uker. Ikke klippe eller sviske din bonsai-treet til minst en måned har gått.