Bønne anlegget prosjekter

January 27

Bønne anlegget prosjekter

Planting bønne frø innendørs eller i hagen er en pedagogisk mulighet for elevene å forstå hvor grønnsaker kommer fra og hvordan planter vokser. Som studentene fordype vitenskap læreplanen, er eksperimenter innført. For et eksperimentelt prosjekt, må deltakeren tenke på den avhengige variabelen å teste. Studenter deretter utvikle en hypotese for å forutsi hva vil skje og fullføre eksperiment for å teste denne spådommen. Bønne planter er ideelle for vitenskapelige eksperimenter fordi de spire raskt, slik at gjennomføringen av eksperimentet i rimelig tid.

Planting dybde

Du kan fullføre et prosjekt for å finne ut hva er den beste jord dybden plante bønne frø. Dette er nyttig kunnskap å dele nybegynner hager og bønder som ønsker en vellykket bean Beskjær. Plante alle bønne frø i samme type jord, i de samme store pottene, gi dem den samme mengden vann og legg dem i samme sollys vilkår. Når du plante bønner, plasser frø på fire dybder, som 1/2 tommers, 1 tomme, 1 1/2 inches og 2 inches. Plante to eller tre planter per dybde å øke vitenskapelig verdi. Merk hver av pottene for å betegne dybder. Forutsi hvilke frø vil vokse i de høyeste plantene. Hver dag, måler og registrerer dine observasjoner. Etter minst to til tre uker, kan du lage en konklusjon om hvorvidt hypotesen kan aksepteres.

Frø Mass

Du kan fullføre et prosjekt for å teste om bønne frø basert på masse deres ved å plante tre størrelser av samme frø type. For eksempel en California State Science Fair deltaker anbefaler med bønner som veier mellom 1 og 2 g, bønner som veier 3 g og bønner som veier mellom 4 og 5 g. anlegget minst to av hvert bønne størrelse i samme type gryter og jord, samme dybde og med samme vann og sollys vilkår. Etiketten Potter etter masse deres. Forutsi hvilke frø vil vokse den raskeste og høyeste. Registrer målinger og observasjoner på daglig basis. Tillate frø å vokse i minst to uker før danner en konklusjon.

Magnetisk vekst

Observere hvordan magnetisk kraft kan hjelpe eller hindre bønne plantevekst for et prosjekt. En student fra Selah School District anbefaler plante halvparten av bønne frø i jord med kua magneter, som er små magneter med sylinderform. Plass frø ca 1/2 tommers borte fra og på hver side av magneten i hver pott med en magnet. Resten av betingelsene må være den samme for både magnetisert og nonmagnetized Potter, herunder frø dybde og størrelse, vann, jord og sollys. Lage en prediksjon om hvilke planter vil være sunneste, vokse den høyeste og vokse den retteste. Registrer målinger og observasjoner daglig og danne en konklusjon etter to eller tre uker.