Bønn hage ideer for et verft i landet

August 15

Bønn hage ideer for et verft i landet

Tenk på en bønn hage, og sjansene er du forestille deg vann strømmer fra en beroligende fontene eller står urørlig i et reflekterende basseng. En bønn hage, men trenger ikke inkluderer vann, men elementene skal velges nøye for deres beroligende effekter. Akkurat som vann er rensing til kroppen og bønn er rensing til sjelen når du angir hagen din bønn som du vil finne funksjoner som løfte byrdene av dagen og ikke legge til et annet element til gjøremålsliste. Så velge elementer som roe din ånd og hjelpe deg å fokusere på øyeblikket for hånden, og unngå planter og strukturer som krever regelmessig vedlikehold.

Labyrinten

Angi hagen din gjennom en labyrint, og med hvert meditative trinn tankene dine vil kaste bekymringer om dagen. Din reise til labyrintens center puste vil slappe av, spenning vil smelte fra skuldrene og ditt sinn blir klar til å be eller meditere. For å installere på din gårdsplass med minimal arbeid, kan du kjøpe en mal malt på Luke-blokkerende stoff. Plass steinene Opprett disposisjonen. Hvis du har plass for en multiroom bønn hage labyrinten kan oppta ett rom, eller i mindre yards kan det være i sentrum av en hage med plass rundt omkretsen.

Resten

Hvile for kroppen er avgjørende for å oppnå fokusert bønn eller meditasjon. En komfortabel benk eller stol å sitte og se over landskapet er ideelt. Legge til en liten side for et sted å holde en journal, å fange svar som kommer mens du be eller meditere, og et forfriskende glass vann. Hvis du foretrekker å sitte på bakken å meditere, vurdere å kaste noen store puter rundt hagen din eller utforme en matte egnet for liggende på.

Felles bekymringer

Et viktig element i bønn for mange er forflytning av frykt og bekymringer til Gud. En unik påminnelse om at du har frigitt vekten av problemet er å skrive dine bønner på glatte steiner markøren, Plasser steinene i en vann-funksjonen med rennende vann. Over tid vil vannet vaske bort dine ord, som kan tjene som påminnelse, avhengig av din spirituelle tro, som Gud har jobbet ut problemet. Erstatte dine bekymringer med takknemlighet. Skrive hva du er takknemlig for på papirlapper vanntett og plassere dem i en stor bronse bolle. Denne bollen kan bli et samlingspunkt i hagen din, minner om den svarte bønner eller positive i livet ditt.

Duft og skjønnhet

Siden planter er lite brukt i en stein hage, oppnå duft og tekstur ved å plante lavendel og rosmarin rundt hagen eller beholdere. Lavendel (Lavandula spp.), blomstrende i USDA hardførhet soner 5 til 10 og symboliserer renhet. Rosmarin (Rosmarinus officinalis), blomstrende i USDA hardførhet soner 6 til 10, symboliserer for noen at Gud er trofast å besvare deres bønner. Rosmarin symboliserer også erindring og vennskap. Vurdere planting lite vedlikehold afrikanske iris (Dietes iridioides) å bringe farge og skjønnhet til ditt space. Det er hardføre i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 8 til 11.