Bolig tennisbane installasjon

November 2

Bolig tennisbane er et morsomt fritids tillegg til et hjem. Opprette en profesjonell kvalitet tennisbane krever stor dyktighet og planlegging av byggmester. Rikelig plass - minst 7200 kvadrat feet ikke krampe området eller huset, er bare ett av kriteriene. Andre viktige faktorer som går inn i å velge og bygge en bolig tennisbane finnes også. Profesjonelle byggherrer konstruere tennisbaner når eieren avgjør hvilken type er nødvendig. Tennisbane tar vanligvis mellom fire og seks uker å bygge.

Arbeidstillatelse

Mens spesifikk bygge koder og lovene varierer fra stat til stat, i de aller fleste områder må du søke om tillatelse før konstruere en bolig tennisbane. Søknaden er tilgjengelige fra lokale avdelingen av tillatelser og inspeksjoner. I de fleste tilfeller vil du måtte bekrefter kvaliteten på materialer brukes og aksepterer bestemmelsene som inspeksjoner hvis Rørleggertjenester linjer er forstyrret og/eller regrading land land blir forstyrret.

Overflate

En av de viktigste poengene å vurdere er typen overflate du vil retten til å ha. Tennis spilles på mange overflater og bolig tennisbaner kan bygges på en fast overflate som gress, en langsom og tunge overflate som leire eller en syntetisk overflate. Hvis du planlegger å gjennomføre turneringer, også må du ta ekstra forsiktighet for å sikre at byggingen tåler tunge press. Hvis banen er for sporadisk bruk, kan svært sofistikert og solid materiale ikke være nødvendig.

Klima

Geografiske forhold også spille en avgjørende rolle i tilstanden og holdbarheten av domstolene. Hvis du planlegger å bygge en utendørs domstol i et område der det er snø eller minusgrader vinteren, må du vurdere dette i konstruere retten. Visse materialer som leire, kan være mer utsatt for skade fra dårlig vær. Videre, en utendørs domstol kan ikke være nyttig hele vinteren i kaldt klima, så hvis du har plass i hjemmet ditt, en innendørs domstol er verdt å vurdere.

Kostnader

Kostnaden er også en viktig faktor. Fra 2010, den gjennomsnittlige prisen er $30.000, men kostnadene kan variere mellom $22.000 og $55.000. Disse kostnadene også inkluderer ikke belysning og sitteplasser hvis de nødvendige. Fra 2010, lys utstyr for en domstol starter på $9,000.