Bolig røde Mold fjerning

June 16

Bolig røde Mold fjerning

Muggsoppsporer er overalt. Der det er fuktighet, skygge og organisk materiale, vil de bosette seg og vokse. Rød mold er uvanlig, og er ingen grunn til alarm hvis du finner den. Mold kan komme i nesten alle farger: svart, hvit gul, blå, lilla, med rød. Metoden for å bli kvitt mold i alle farger i hjemmet ditt er det samme. Alt du trenger er vaskemiddel, vann og kratt pensel.

Instruksjoner

•Åpne vinduene.

•Vacuum opp store flekker av rød mold med en våt/tørr vakuum med høy effektivitet Particulate Air () hepafilter eller ekstern eksos. Store områder av mold er definert av den USA Environmental Protection Agency (EPA) som områder med mer enn tre flekker av mold eller noen enkelt patcher større enn et kvadrat yard. Så mye mold utgivelser potensielt farlige mengder av sporer i luften. Støvsuging dem før rengjøring dem reduserer spredning. For mindre områder, hopper du til trinn to. For større områder anbefaler EPA at du rådfører deg en profesjonell.

•Scrub området med en stiv pensel som er dyppet i varmt vann og vaskemiddel (noen oppvaskmiddel eller Leather cleaner vil gjøre). EPA anbefaler bruk av en unscented vaskemiddel. Nøkkelen til å vite når du skal stoppe rengjøring er når du stopper lukter mugg. Skrubbe området, deretter skylle den med en våt svamp. Hvis du fremdeles ser tegn på mold, gjenta.

•Dry området raskt med et håndkle eller våt/tørr vakuum.

•Smell området. Hvis det fortsatt lukter mugg, gjentar du trinn 2 og 3.