Bolig landskapsarbeid ideer for sonen 8B

August 18

Bolig landskapsarbeid ideer for sonen 8B

En av de primære sakene av en gartner velger planter og blomster som trives i hagens klima og jordsmonn. United States Department of Agriculture har etablert hardførhet soner, som er geografiske områder i stor grad definert av sin minste vinter temperatur, en viktig variabel for voksende planter. Sonen 8b er en av de varmeste hardførhet-sonene, med et minimum temperatur på 15 grader Fahrenheit. Ideell planter og landskapsarbeid ideer for sonen 8b innlemme tropiske elementer, fruktbærende trær og fontener.

Fruktbærende trær

De milde vintre og høye natten temperaturer på steder som Georgia og North Carolina skaper ideelle vekstforhold for fruktbærende trær som hardfør kiwi, jordbær, quince, og mulberry. Bruke fruktbærende trær som naturlig gjerde for hagen din; linje sidene av huset mellomstore trær å gi personvern og skygge. Grunn av sin størrelse er det best å kjøpe frukt-bærer trær som saplings istedet for prøver å vokse dem fra frø. Trær for sonen 8b krever vanligvis fullt sollys, dyp jord og hyppige vanning. Hver treet type varierer i størrelse; en Himalayan mulberry kan vokse opp til 70 fot mens et quince tre er usannsynlig å nå høyere enn 12 fot.

Tropiske hagen

Mange av områdene som faller inn i sonen 8b anses ikke tropiske klimaer, men det varme været, jordsmonn og rikelig nedbør støtte tropiske og subtropiske planter og planter. En frodig, grønn hage med lav frodige bregner og en lav baldakin fremkaller følelsen av regnskog. Opprette en tynn hage bane med trellises dekket i tropiske klatring vines, som hardfør kiwi vintreet eller vill California drue lianer. Trellises gir skygge i planter under samtidig som solen tilgang til tropiske vinrankene. Lav, full planter som svart elefant ørene eller bregner make landskapet synes full og frodig. Aksent en tropisk hage med mose og og glatt river steiner.

Palmer og vann funksjoner

Mange varianter av palmetre trives i klima sonen 8b. Innlemme flere typer palmer i landskapsarbeid planter å fremkalle en tropisk følelse uten høy vedlikehold omsorg kreves for de fleste tropiske planter. Meksikanske blå balsam er forskjellig for farge og elegant, delikat fronds som henger lavt til bakken. Når palm har blitt plantet, det krever lite vanning og har en høy toleranse for både temperatur og tørke. Jelly palm og ullen gelé palm er hardfør, lav palmer som produserer en frukt som kan brukes i syltetøy og jellies.

På egen hånd, kan håndflatene vises tørr eller ørken-lignende; par palm-line landskap med vann funksjoner som naturlig stein dammer eller vann faller hindre landskapet i tilsynelatende for tørre. En liten dam krever mer installasjon, rengjøring og vedlikehold enn en frittstående vann-funksjonen som en fontene. Kontakt din lokale koden namsmannen å spørre om landskapsarbeid regler for vann funksjoner.