Bolig Housecleaning Tips

January 19

Med mindre du er en av de få som finner housecleaning avslappende, er det nok ikke en av dine favoritt ting å gjøre. I beste fall er det monoton og verdslige; i verste fall er det rett og slett skitne. Housecleaning kan aldri gjøre det på listen "foretrukket jobber", men legger noen triks kan gjøre det virke som mindre av en chore.

Organisasjonen er nøkkelen

Bruke en bøtte med en sentrum skillelinjen for å holde alle rengjøring forsyninger sammen. Lagre lignende rengjøring forsyninger, som støvtørking klær, plast hansker og mopp filler, på den ene siden av skillelinjen og rengjøringsmidler på den andre siden. Bøtter med håndtak gjør det enkelt å transportere bøtte fra rom til rom.

Lagre alle rengjøring forsyninger på ett sted hvis mulig. Konvertere et hall eller Klesvask rom skap til din rengjøring closet. Holde vakuum, kost, mopp, rengjøring supply bøtte og andre rengjøring verktøy i skapet. Gjør skapet barn-sikker ved å installere en barnesikkert lås på døren.

Ren musikk

Rengjøre til litt bakgrunnsmusikk, og transformere ordinære til en aerobic trening. Slå på noen musikk og dans mens du støv for å bli kvitt av støv og kalorier. Vri hoftene og flytte føttene som du skyver vakuum over gulvet. Fast armene ved rengjøring med én hånd og gjøre noen heiser med en liten 5 eller 10 pund vekt i den andre hånden. Gi lårene trening ved å sette din støv eller mopp filler under din sko og gjør Lung over gulvet. Utøve din stemmebåndene og litt avlastning ved å synge høyt og stolt til musikken.

Legge til musikk til din rengjøring rutine har mange helsefordeler. November 2008 utgaven av Medical News Today Rapporter at musikk induserer en følelse av glede, trivsel og øker blodstrøm. E.Glenn Schellenberg av University of Toronto bemerker at musikk bedrer kort - og langsiktige kognitive resonnement ferdigheter. American Music Therapy Association sier at musikk reduserer stress og kan fungere som et naturlig smertestillende.

Team ren

Eliminere kjedsomhet og klem i en liten familie tid med teamet rengjøring hendelser. Team rengjøring er enkelt å starte, reduserer tiden det tar for å gjøre husarbeid og kan gi familiemedlemmer med litt taletid.

Med team Rengjør rengjøring, familiemedlemmer i fellesskap ett rom samtidig. En familie på fire kan team ren stuen på denne måten: barn plukker opp leker; et annet barn plukker opp andre småting; mor dusts møbler og far vakuum gulvet. Et ork som kunne ta en person en halvtime eller mer kan fullføres av teamet på mindre enn halve tiden.

Den virkelige bonusen team rengjøring er familie. Benytte anledningen til å snakke om skolen, familie planer for helgen, venner og andre interesser. Tilfører litt moro ved å slå opp i stereo og har en dans fest mens du arbeider. Et rent hus og litt fellesskap er fordeler hele familien kan nyte.