Bolig en Yucca anlegg innendørs vinterstid

April 16

Bolig en Yucca anlegg innendørs vinterstid

Yucca planter er tøff ørkenen arter, så de er svært tolerante av tørke og dårlig jordsmonn, men de er ikke laget for kulde. Yuccas kan overleve sporadisk subfreezing temperaturer, men de kan bukke til skade eller død hvis været er ekstreme. Hvis du bor i et område der det forventes frost, er det en smart idé å vokse yucca anlegget i en beholder slik at du kan midlertidig flytte det innendørs under kalde magi.

Fryse skade

Mange yucca arter er innfødt å varme, tørre ørkener og frostfrie klima. Hvis temperaturer under frysepunktet i noen timer om gangen, kan plantene lide formørket, døde områder på kjøttfulle bladene. De svarte områdene tørke etterhvert. Til tross for noen mengde anlegget vev tap dreper sporadisk Frostskade vanligvis ikke en plante. Anlegget vil trolig komme, med mindre kulden er ekstrem eller langvarig.

Innendørs beskyttelse

Hvis regionen er utsatt for fryser, er det best å transplantere yucca i en beholder og flytte det innendørs før vinteren kommer. Angi anlegget lyse beliggenhet, som i nærheten av en sol-utsatte vindu. Holde anlegget tørr samtidig som det vokser litt om høsten og vinteren. Når været er harde hagl, torden eller snø, bringe den potted yucca inne. Yucca planter overleve lett innendørs gjennom vinteren. Når våren kommer eller været varmes opp, plassere den utendørs.

Temperatur toleranser

Kaldt toleranse av yucca planter varierer avhengig av art, retning og andre faktorer. Basert på forskning ved University of Florida, mange yucca arter, inkludert Yucca filamentosa, Yucca aloifolia og Yucca gloriosa, er kalde tolerant og ikke oppleve betydelige kaldt skade på 15 F. Andre, viser som Yucca decipiens, liten Frostskade på denne temperaturen. Fuktig klima og Vannes områder gjør yucca flere mottagelig å fryse skade.

Hindre Frostskade

Hvis yucca anlegget er økende i bakken, er der et par metoder for å hindre kaldt skade. Vokse nær veggen av huset eller tilstøtende til en gårdsplass så den kan motta strålende varme. Dekke den med et ark å holde det isolert. Angi en 60-watts lyspære under arket, med noen fortolling, gi ekstra varme. Plass yucca anlegget nær en løvbusk eller tre å beskytte den mot vinteren kald. Redusere vanning i høst eller vinter når anlegget bremser veksten; ekstra fuktighet gjør kjøttfulle bladene utsatt for frysing. Hvis anlegget erfaringer fryse skade, vil det trolig produsere ny vekst på den nedre delen av anlegget.