Bolig bygning koder for sikkerhetsglass

September 30

Bolig bygning koder for sikkerhetsglass

Før 1960 var det ingen bestemmelser om sikkerhetsglass i bolig eller selv kommersielle, bygg koder. Følgelig målrettet mange rettssaker glasset industrien. Forståelig nok, glass produserer samlet sammen lage nasjonale standarder for glass brekkasje motstand. Forskriften ble lov som en del av forbrukeren fabrikat sikkerheten provisjon i 1973. Siden da har bolig bygning koder for sikkerhetsglass gjennomgått mange endringer. Det er strenge overholdelse av lovene og dødsfall som følge av glass-relaterte ulykker i hjemmet har gått ned betraktelig.

Glass i dører

Det er en markert bekymring for mulige konsekvensene med dører, på grunn av vår gå gjennom tilgang til innsiden av huset eller ulike rom. En dør med glass, være en glidende glassdør, en bretting døren, storm dør eller uten ramme svingende dører må sikkerhetsglass. Unntak er dører med glass ruter for liten for en 3-tommers ball å gå gjennom og dører med skrå glass eller dekorative etsning.

Utvidelse rundt dører

Sidelys, liten, smal windows rundt dører, må inneholde sikkerhetsglass også. Dette er på grunn av sin nærhet til døren og risikoen for utilsiktet innvirkning.

Dører på skap

Dører på skap må også ha sikkerhetsglass i dem på grunn av fremveksten av utilsiktet innvirkning. Dørene i denne kategorien inkluderer de på dusjer, badstuer, boblebad og boblebad.

Windows

Kategorien for windows er stor og komplisert i bolig bygning koder for sikkerhetsglass. Dette er vinduet plassering og størrelse, som dette kan avgjøre behovet for sikkerhetsglass. Hvis et vindu i et avlukke er mindre enn 60 inches fra gulvet, må den ha sikkerhetsglass. Hvis bunnen av vinduet er mindre enn 16 inches over gulvet og taket er 36 inches opp fra gulvet, må du kanskje ikke sikkerhetsglass hvis du installerer en sikkerheten stang som kan holde 50 pounds per fot over vinduet. Kunstglass, slik som farget eller etset, kan også ha unntak. Hvis vinduet er mer at 9 fot plassen, krever det imidlertid sikkerhetsglass eller en vannrett linje. Riktig installert glass block windows og jalousie windows er fritatt.

Glass rekkverk

Glass rekkverk må sikkerhetsglass, uten unntak. De må også ha et rekkverk eller rekkverk skiller deg fra glasset selv

Takvinduer

Takvinduer som er skrå mer enn 15 grader må har kablet glass i dem. Ellers må glasset være varmebehandlet, laminert eller styrket på noen måte. Hvis takvindu er mindre enn 16 fot plassen og 10 til 12 fot fra bakken, trenger du ikke å installere en skjerm under den.