Boksen innbindingsmarg lodding verktøy

January 16

Boksen innbindingsmarg lodding verktøy

Det finnes et par måter å forsegle boksen takrenner, er lodding den sterkeste og eldste varige metoden. Lodding en innbindingsmarg kan være vanskelig, men det finnes verktøy som kan hjelpe deg gjøre jobben rett å sikre at din rennesteinen ikke lekke neste gang det regner.

Brann potten

En brann potten er en propan tank med en brenner og jern stativ festet til toppen. Du aktiverer flammen og plassere lodding strykejern på stativet å varme dem. Du kan justere flammen til en temperatur som passer for jobben eller typen metall som er å bli loddet. Når at strykejern er varm nok å lodde med, de er klar til bruk, og når de begynner å avkjøle, de kan plasseres tilbake på brettet å få reheated. Etter at strykejern er utgangspunktet oppvarmet, kan flammen slås litt fordi du vil bare være oppvarming strykejern som er allerede ganske varmt. Dette sparer propan drivstoff, og det sikrer at jern ikke får så varmt at de brenner, som kan gjøre lodding vanskeligere enn det allerede er.

Klemme

For å lodde hjørner, ender og sømmene i boksen rennesteinen, begge sider av loddetinn leddene må trykkes tett sammen. Den enkleste måten å gjøre dette er ved clamping de to stykker av rennesteinen med en klemme. Mange fagfolk bruker C-type vice klemmer fordi de åpne bredt og gir en sterk hold. Uansett hvilken klemme du bruker, sikre det metall fordi plast klemmer eller klemmer med gummi ender vil smelte fra varmen fra en loddebolt.

Klipp

Når lodding en boksen innbindingsmarg, kommer du ofte over metall burrs eller ujevn kutt som må trimmes slik at de to sidene lå flatt sammen. I disse tilfellene har et sett av klipp hendig. Wiss gjør metall klipp som kuttet venstre, høyre eller universelt. Ideelt sett har et par grønne-behandlet venstre-skjæring klipp og et par røde-behandlet retten-cutting klipp fordi de er lettere å manøvrere enn den gul-behandlet universell klipp.

Punch

Det vil også være situasjoner der du ikke får de to metallstykker å legge riktig. I disse tilfellene hjelper det for å ha en punch, meisel eller scratch syl. i nærheten å trykke ned de to metallstykker. Kontroller at du ikke trykker så hardt at du sette en bulk i rennesteinen, spesielt hvis du arbeider med kobber. Dette er en vanlig feil.