Bøker om store dammen omsorg

February 26

Dammer legge tekstur, dybde og rolig til et landskap. Stillheten i en stor dam hjelper transport besøkende fra hverdagen. Dammer området i form, kan innlemme fosser, dyrke flytende vann planter og gi hjem for fisk. Fordi de er dynamiske, levende elementer, dammer krever omsorg å opprettholde deres helse og røre.

"Vann funksjoner for hver hagen"

Helen Nash utrolig slank bok tilbyr 18 kapitlene av betydelig hage tjern ideer. Selve boken er ekstremt godt illustrert, og forfatteren bemerker at alle bildene kommer fra venner hun besøkte gjennom årene. Den store dammen designen hun dekker utvalg fra "tropiske skogen" til "hytte hagen" til "marsh/fuktig garden." Hvert kapittel beskriver ikke bare design, men også dammen forsiktighet for å opprettholde skjønnheten og holde anlegget og fisk livet sunn. Hun beskriver metoder av benytter "en foss for å resirkulere vannet Dam" og bruke både vegetabilske og bio-filtre til å holde dammer klar og sikker. Indeksen hjelper leserne å finne informasjon raskt.

"Vann hager 1-2-3"

Home Depots råd bok er en svært grundig guide. Kapitler detaljer i flere trinn for å bygge og omsorg for en stor dam, begynner med planlegging området og oppføring materialer nødvendig, utforske ulike byggeteknikker, med fossefall og bekker, og endte med et helt kapittel om Stell og vedlikehold. "Vann hager 1-2-3" går lite igjen usagt. Boken i seg selv er ganske godt illustrert, men tilbyr flere tegninger av konstruksjon og installasjon. Sidene har fargekodede faner for enkel referanse, og konkluderer med en liste over ressurser, en ordliste og en grundig indeks.

"Water Works"

Som boken reklamerer, viser Maureen Gilmer referanseguide huseiere hvordan å "bringe den naturlige skjønnheten av vann inn i sine egne hjem landskap." Med færre bilder enn andre bøker fokuserer Gilmers boken mer på formelle egenskapene omfatter vann i landskap, inkludert design, bruke forskjellige byggematerialer opprette bestemte teksturer og føles, og enda et kapittel om "Svømming i hagen," et element vanligvis ikke finner i andre dammen omsorg bøker. For lesere som ønsker mer historien og konteksten, vil Gilmers bok tilfredsstille. For lesere som bare ønsker informasjon om store dammen omsorg, vil kapittel "Stone, dammen og fossen" være mer enn tilstrekkelig. Mens boken ikke inneholder en indeks, tilbyr det en rekke utstyrsleverandører som siste ressurs.