Boken lukt fjerning

November 15

Papiret som brukes til å lage boksidene og dekker er svært absorberende, ligner andre naturlige materialer. Bøker som tucked away i hjørnet av et rom kan absorbere fettete mat lukt, sigarett lukt og andre ubehagelige dufter. Når lukt absorberes i papiret, forblir det med mindre du tar skritt for å bli kvitt den. Deodorizing stinkende bøker er en enkel prosess som returnerer boken til en lesbar tilstand.

Instruksjoner

•Fan boken åpne og legge den på et rent håndkle utendørs eller i vinduskarmen av et åpent vindu. Tillate frisk luft og solskinn å fjerne lukt ved å drepe muggsoppsporer og oppfriskende papiret. La boken i den friske luften og solskinn i flere timer å fjerne så mye av lukten som mulig.

•Preheat ovnen til 250 grader Fahrenheit. Deaktivere ovnen og plassere åpnet boken i en bakervarer panorere og sett den i ovnen før avkjølt helt. Varmen i ovnen dreper alle gjenværende mold eller mugg sporer bidrar mot bokens lukt.

•Fjern baking panorere fra ovnen og la boken på flatt underlag. Dryss natron over noen sider som fortsatt lukt. Skyv boken inn en stor plast zip bag, forsegl posen og la bakepulver absorbere lukt over natten.

•Ta boken av plast zip posen. Pensle bakepulver av sidene med en ren pensel. Hvis noen lukter restene, plassere boken tilbake i en zip pose med noen tørketrommel ark og la den der for to eller tre dager å absorbere sist av lukten.

Tips og advarsler

  • Erstatning leire-baserte kattunge søppel eller aktivt kull for natron til å absorbere lukt fra bøker.
  • Plassere et par dråper av vanilje essensielle oljen på en bomullsdott og sette bomullsdott nær bøkene dine. Vanilje vil absorbere ubehagelig lukt samtidig bøkene lukter frisk.