Boblebad Z115 spesifikasjoner

August 9

Boblebad er synonymt med badestamp og boblebad markedet. Selskapet startet i 1915 og har hovedkontor i Chino Hills, California. En av sine produkter er Z115/modell 315 jacuzzi, først utgitt i 1998. Boblebad produserer lenger denne modellen, men du kan fortsatt kjøpe reservedeler fra tredjeparts forhandlere, inkludert nettbutikker.

Funksjoner

Z115/modell 315 Whirlpool Spa har et lys på undersiden av spaet, som hjelper deg med å se i boblebadet på kvelden. Duplex kontrollpanelet er på kanten av spa for enklere tilgang, og det har også tre posisjon kontrollpaneler rundt boblebadet for personlige komfort. Denne jacuzzi har 12 jets, og rommer seks til åtte personer.

Spesifikasjoner

Denne jacuzzi har to hastigheter, 115-volt kombinasjonen pumpe og motor. Den har et filter på forsiden for å fjerne eventuelle rester fra spa, og å holde det rent og bakterier-free. Rørene er 3/8 tommer i diameter vinyl slangen. Kontrollpanelet rør området fra 11,5 inches lang til 38 inches lang, og inntaks rør er mellom 1 tomme og 1 ½ inches i diameter. Disse rørene er også mellom 16 og 18 inches lang, og bruk 1 ½ tommers diameter tilkoblinger, spenner mellom 2,5 tommer og 3 inches.

Skjørt

Dette spa har en treramme består av fire paneler og fire rammer, og det har også fire hjørne innlegg. Du må bruke gips skruer for å feste rammen til din jacuzzi. Du trenger åtte nr 6 eller 8 av 2,5 tommers lange skruer, 24 nr 10 med 3,5-tommers lange skruer og 16 nr 6 eller 8 av 1,63 lange skruer.

Vedlikehold

Aldri bruk en skrubbe børste for å rengjøre jacuzzibadekar. Grovhet pute eller bust kan skade spa finish. Også unngå vaskemidler, som kan skade din jets og fullføre. Alltid bruk jacuzzi renere, og fjerne skitt og renere rester med en våt klut. Rengjør filteret en gang i måneden å redusere skitt oppbygging og forhindre blokkeringer. Erstatte filteret om en gang i året.