Boblebad typer

July 17

Boblebad typer

Den offisielle Jacuzzi selskapet startet produksjon hydroterapi boblebad og badekar i 1956. Webområdet Jacuzzi forklarer at rekke boblebad som er produsert møte alle avslapning må enten innendørs eller utendørs. Selskapet begynte ved å utforme boblebad for hydroterapi, men mange forskjellige typer boblebad har utvidet virksomheten til et kjent navn. Det finnes mange varianter av boblebad, men alle har en form for avslappende vannmassasje.

Boblebad

Ifølge nettstedet varmt boblebad fått boblebad kar utbredt anerkjennelse for selskapet. Jacuzzi boblebad kar er tilgjengelige i forskjellige stiler, men alle av dem tilbyr energi effektiv hydroterapi som kan nytes utendørs. Mer grunnleggende modellen tilbyr mange jets, innebygd drikke holdere, hodet hviler og et Kontrollpanel som er lett tilgjengelig. Høyere-end modeller inkluderer lydsystemer, LED belysning, fosser og Nakkedysene.

Boblebad og Air bad

Boblebad og luft boblebadet er en innendørs bad modifikasjon av velkjente utendørs boblebad. Badekar og boblebad kombinasjonen kan bestilles i en rekke størrelser og spesifikasjoner. Den Tubz nettstedet forklarer at det innendørs boblebadet og luft modeller gir avslappende og spesialiserte hydroterapi. Badekaret kan ha boblebadet jets aktivert for å gi en sterkere vann therapy massasje. Funksjonen luft bad kan imidlertid badekaret overgang og gi en mykere og mer avslappende massasje luftstrømninger.

Dampbad og boblebad kombinasjon

Overstock nettstedet gir en detaljert beskrivelse av Gemini steam dusj og jacuzzi boblebad badekar kombinasjonen. Den spesifikke modellen tilbyr en kombinasjon av et hydroterapi boblebad med luksusen av en dampdusj. Boblebadet opererer ved hjelp av 220 volt strøm. Den inneholder 10 boblebadet jets samt 12 flere dyser som fokuserer spesielt på kroppsmassasje. Kombinasjonen Innlemmer elementer fra avslapning og hydroterapi med moderne teknologi. Dusj og badekar kombinasjonen har en radio, en CD-system, en vanntett kontroll enhet, telefon, høyttalere, en mikrofon og et Kontrollpanel for datamaskinen.