Boblebad oppvaskmaskiner: Feilsøking for vann tilstopping

June 30

Hvis vannet synes å være tett i boblebad oppvaskmaskin, retter kan være venstre tilsølt eller det kan være en rest i badekaret etter vaskesyklusen er fullført. I tillegg vann kan være begrenset eller vannet kan ikke tømme riktig. Finne kilden til tresko og løse det kan hjelpe brukere få oppvaskmaskinen tilbake til arbeidsforhold.

Vannslangen

En ting som kan komme tett på boblebad oppvaskmaskin er inntaksslangen for vann. Slå av strømmen til oppvaskmaskin og finne vann inntak ventil og slangen ved å åpne det fremre plass nederst foran oppvaskmaskinen. Koble slangen og rense innløp skjermen for å fjerne eventuelle mulig hindringer. Koble slangen og holde det bøying eller brette før du setter det på plass.

Tømmeslangen

En annen kilde til vann tresko i oppvaskmaskinen er av avløpsslangen. Dette er spesielt sannsynlig hvis store matrester blir spylt til ventilen og slangen under syklus. Koble av avløpsslangen fra oppvaskmaskinen, vanligvis plassert under vasken, og rense innløpet skjermen. Koble av avløpsslangen, og deretter kjøre kjøkken søppel disposer for å tømme avløp kjøkken, som også kan forårsake tresko i oppvaskmaskinen.

Spray armer

Spray armene er ansvarlig for dispensering vann i boblebad oppvaskmaskin, men kanskje ikke kunne gjøre jobben hvis sprededyse er tett. Dette kan skje hvis etikettene er igjen på briller eller andre beholdere, som blir våt og hindre sprededyse. Munnstykket kan også få tette hvis rusk eller mineral skala bygger opp på spray armen. Gni den ren med en fuktig klut og sjekk spray arm jets for eventuelle hindringer. Hvis mineral skala utvikler på sprededyse eller jets, tørke av med en klut dyppet i eddik.

Filtreringssystem

Vann kan ha problemer drenering hvis filtersystem blir tett. Slå av strømmen til oppvaskmaskin og finne filtersystemet på bunnen av badekaret. Slå øvre filter forsamlingen, som ser ut som en stor plast ringer, en kvart vridning mot klokken. Løft den ut og legg det til side. Løft opp lavere filteret, som ser ut som en plast eller metall plate under øvre filtrere og trekk den frem for å løfte den ut. Feilfri begge filtre med vann og skrubbe lett med en myk børste. Installere lavere montering filteret først og sett det øvre filteret er på plass, slå klokken ¼ slå for å sikre. Øvre filteret skal ikke slå fritt gang låst på plass.