Boblebad Laser bassenget Filter instruksjoner

March 29

Boblebad Laser bassenget filteret er en frittstående vannfilter for bruk med over bakken bassenger eller i bakken bassengene utstyrt med vinyl liners. Laser bassenget filteret bruker sand fjerner urenheter fra bassengvannet ditt. Hvis filteret fungerer over vannlinjen, som det ville være for en i bakken pool, skal deretter filteret være utstyrt med en Selvsugende pumpe. Installere et boblebad laser bassenget filter kan gi deg med år med sprudlende ren bassenget.

Instruksjoner

•Kontroller at alle deler av Jacuzzi laser sand filteret er inkludert. Plassere systemet på et sted som er tilgjengelig og kan enkelt koble til bassenget rørleggerarbeid.

•Ta av samlingen omkasteren fra toppen av filteret. Kontroller standpipe, plassert inne i filteret, og kontroller at den er ordentlig. Cap standpipe med medfølgende dekselet for å hindre sand fra å komme inn standpipe.

•Fyll halvparten av tanken med vann. Med standpipe sentrert, legge den nødvendige mengden av sand i filteret. Kontroller at sanden er nivå og slipp standpipe. Kontroller at trådene på filteret er klart av sand og installere samlingen omkasteren.

•Påse at ventilen mount er sand, plasser O-ring i sporet på tanken og sette ekstern ventilen på toppen av tanken. Sikker ekstern ventilen til tanken med de angitte heksadesimale boltene, må ikke strammes bolter. Skru trykkmåleren på ekstern ventilen, plasserer Teflon tape over trådene før skru den på.

•Koble uttak ventilen av vann pumpe til inntak ventilen av ekstern ventilen og koble uttak fra ekstern ventilen til rørsystemet sender vannet i bassenget med PVC-rør. Konfigurere PVC-rør basert på individuelle behov og bassenget installasjon.

•Koble PVC rør til backwash utløpet fra din ekstern valve. Backwash brukes til å tømme vann direkte fra filteret. Tilpasse rørleggerarbeid avhengig av bassenget oppsett og din individuelle behov, ordne rørene å løslate vannet der ønsket.