Bobil lister ideer

December 17

Bobil lister serverer å forbedre en home utseende samt bidra til komfort nivå og energi besparelser. Det finnes mange typer materialer for bobil lister, inkluderer aluminium og simulert murstein vinyl som er fargen til hjemmet fasader. Lister tetter området mellom bunnen av mobile hjem innramming og bakken overflaten for å forhindre inntrenging av små dyr og øke varmen i hjemmet etasjer.

Aluminium lister

Aluminium lister er sterk og ikke lett skadet ved trimming og andre plenen utstyr og er mindre sannsynlig å bli blåst av vind. Aluminium lister er tilgjengelig i en rekke farger og utførelser for å koordinere med fasader på mobile hjem. Installasjonen er enkel og kan gjennomføres av gjennomsnittlig hus. Den lister er gled inn en kanal som er montert til undersiden av mobile hjem og tilknyttet nederst trykkbehandlet trelast som er lagt i en grunne grøfter på bakken rundt parameterne. Trykk behandlet trelast holdes på plass av innsatsen som er drevet ned i bakken hver fire til seks fot. I områder av landet hvor bakken er frysing og duvende, en avstand på ca en tomme står øverst i lister slik at lister å flytte og er bare festet med skruer til trykkbehandlet trelast. Ventilasjon er nødvendig med aluminium skjørt; tillate en fot ventilering for hver ett hundre og femti kvadrat feet gulvplass. Trenched området fylles tilbake med ert grus etter installasjonen av fotlistene er fullført.

Simulert murstein lister

Simulert murstein lister er knyttet til innramming bygget av trykkbehandlet tømmer fra bunnen av mobile hjem til bakken. I områder hvor frost HIV oppstår, holdt innramming opp av bakken å tillate bevegelse. Innsatsen er drevet ned i bakken og sikret til utforming av spiker eller skruer. Kryss medlemmer i utformingen er linjeavstand 18 inches hverandre horisontalt. Dette skjørt installeres fra venstre til høyre begynner på den øverste kanten på bunnen av mobile hjem. Noen paneler må trimming av bør kuttes med en fin toothed sirkelsag blad kutte på panelene. Negler som er drevet inn i ansiktet av panelene bør plasseres i mørtel linjene og ikke drevet tett tillate paneler til å flytte når du justerer stiger eller senking av temperaturer. Den øverste kanten av murstein panelene vil være dekket med en kanal og nederkant vil bli dekket med grus eller andre bunndekkende.

Vinyl lister

Vinyl lister er tilgjengelig enten uisolert eller skum bord isolasjon knyttet til vinyl. Isolerte vinyl har en isolasjon verdi av R 9. Vinyl lister er kjøpt i panelene som måler 4 av 12 fot og kan kuttes til størrelsen kreves med en sirkelsag. Paneler er installert i en kanal på bakkenivå og dekket på toppen med en vinyl cap, ingen ekstra utforming er nødvendig å installere denne typen vinyl lister. Isolasjon er kuttet i 45-graders vinkel i hjørnene, opprette en jevn sømløs passer. Isolerte vinyl er konstruert for å tåle høy vind laster og kommer i nyanser av mandel, grå og hvit. Kanaler finnes i farger og størrelser kreves for fullføring av installasjonen.