Blue Spruce sopp

October 30

Blue spruce trær er eviggrønne trær med nåler som har en blå-grønn farge, som de trekke sitt navn. Fungal sykdommer er et problem for mange trær, og blå grantrærne er intet unntak. Identifisere og behandle fungal problemer så snart de er lagt merke til å holde din trær sunn og voksende.

Cytospora Canker

Cytospora canker sopp er en av de vanligste sykdommene av blue spruce trær, ifølge Iowa State University forlengelsen nettstedet. Canker sopp problemer er mer sannsynlig å vises på blå grantrærne som er stresset, vokser i fattig jord, under tørke forhold eller mottar overflødig vann. Cytospora canker vises som klissete hvitt stoff på greiner i forbindelse med gren og kvist dieback. Rense infiserte trær for å fjerne soppen og kontroller blue spruce har et sunt voksende miljø for å unngå ytterligere problemer.

Strikkes kastet sykdom

Strikkes kastet sykdom er et resultat av soppen Rhizosphaera kalkhoffii og det fører blue spruce pinner til gul, rød-lilla eller brun, ifølge New Mexico State University forlengelsen service nettsted. Ubehandlet strikkes kastet infeksjoner også føre til gren dieback eller død av treet. Kontroll strikkes kastet sykdom av sprøyting soppmidler både infisert og sunt trær å drepe sporer, beskjæring infisert trær og avstand grantrærne å tillate riktig luften flyte mellom grener.

Lirula nål Blight

Lirula macrospora og Lirula p blight, er en fungal sykdommen av blå grantrærne som forårsaker nåler slå gule og brune før utvikle et svart linje eller band, ifølge University of Minnesota. Soppdreper programmer sprayet med jevne mellomrom i løpet av tre år kontrollerer Lirula p blight og stoppe det fra å skade blue spruce trær ytterligere. Vanlig beskjæring og kulturelle ledelse, inkludert riktig vanning og gjødsling, å holde Gran trær sunn.

Gran nål Rust

Gran nål rust, er ifølge University of Minnesota extension service, en sykdom forårsaket av sopp fra en rekke forskjellige arter som tilhører slekten Chrysomyxa. P rust forårsaker nålene å ta på en gul, oransje og brun utseende. Blue spruce trær, kaste når sunt, ikke store antall nåler samtidig som løvtrær; blå grantrærne infisert med nål rust vil slippe klumper av nåler. Kontroll Gran nål rust av beskjæringer skadet grener og unngå å få vann på nålene.