Blomstrer faller utenfor en tomatplante

November 20

Blomstrer faller utenfor en tomatplante

Tomat er opprinnelig fra sentral- og Sør-Amerika og er blant de mest dyrket hjem vegetabilsk. Selv om den varme sesong vegetabilske trives i temperaturer på 90 grader Fahrenheit eller over, er blomstrende følsomme for temperaturen. Høy temperatur på blomst tid fører blomster å falle av planter.

Identifikasjon

Blossom innom tomat er preget av dårlig blomstrende planter. Hva blomster ser ut faller av tidlig uten frukt. Blossom slipp er ikke på grunn av sykdom patogen, insekt angrep eller ernæringsmessige mangel i planter.

Årsak

Tomatplanter er svært følsomme for temperaturen på blomst tid og klarer ikke å produsere eller holde sine blomster i Dagtid temperaturer på 85 grader Fahrenheit eller mer og natt temperaturer på 72 F eller mer. Plantene lider blossom slipp for som temperaturen ikke kjøles ned. Kort tid eksponering for disse hetebølger føre ikke til for mye skade. Lengre utsettelse påvirker seriøst frukt produksjon.

Ledelse

Bruke varme-tolerant tomater for å minske blossom slipp. Frø beskrivelser som staten "varme sett" eller "hot sett" er også hardføre variantene. Vann planter godt under kort varme perioder og holde dem godt befruktet. Noen varme-tolerant varianter inkluderer Sunbeam, Sunmaster, Suncrest og Sun Leaper.