Blomstrende treet identifikasjon

November 10

Blomstrende treet identifikasjon

Trær er majestetiske og flotte store planter; mange er spesielt tiltalende fordi de har blomster. Blomstrende trær er funksjoner i parker og landskap, og lære om deres funksjoner vil hjelpe deg å sette pris på dem.

Typer

Mange blomstrende trær er også frukttrær, som den japanske blomstrende kirsebærtre, som trives i full sol, eller blomstrende crabapple treet med røde blomster som trives i kaldt vær. Trær som bare kan skilte med vakre blomster inkluderer crape myrt, som blomster i sommer og pastell lilla blomster.

Geografi

Blomstrende trær er innfødt til ulike deler av verden. Bradford pæretreet er kinesisk, men sorten "Bradford" vokser i South Carolina, etter Clemson University. Serviceberry trær, med klaser med hvite blomster, er flerårige Utah innfødte, ifølge Utah State University.

Størrelse

Blomstrende trær kommer i mange størrelser. Rosa dogwood treet, som har middels rosa blomster, vokser ca 25 fot høy. Eldre catalpa treet, en plante med hvit, trompet-formet blomster, er rundt 60 fot høy. Dekorativ kirsebær blende busk har små dypt rosa eller rød blomster og når en høyde på 18 inches.