Blomstrende trær med runde frøkapslene

March 8

Blomstrende trær med runde frøkapslene

Trær varierer i størrelse fra tynne palms sterk oaks og tykk bøk til høye redwoods. Til tross for denne rekke i dimensjon og utseende starter nesten alle trærne som en tiny seed. Disse frø er beskyttet, næret og spredt av ulike mekanismer, inkludert frukt, kjegler, blader og selv rundt frø pods.

Valnøtt

Valnøttreet er en broad-leafed trær som stammer nord for Persia. Treet vokser fort, nå opp til 20 fot i de første 10 årene, når det begynner å produsere sin første batch runde frøkapslene som kommer i skall og begynne jevn men krølle i en vanskelig utvendig og slippe til bakken. Disse bryte åpne for å vise en mutter og frø som har blitt en populær snack i mange kulturer. Valnøttreet kan nå opp til 70 fot med 5-fots trestamme diameter eller større og en krone av bred til syv-Femtakket grønne blader. Valnøtt brukes ofte i produksjon av møbler og musikkinstrumenter som pianoer.

Flyet trær

Flyet treet er blant en utvalgt gruppe av broad-leafed trær som produserer catkins, små blomster som har ingen kronblad, og som senere produsere glatt og rund frøkapslene brukes til å beskytte og konsentrere frø. Flyet treet er et gammelt tre som kan nå opp til 100 fot høy, med en sylindrisk stilk og bred-lapp pekte blader på lange stilker som kan nå ut 9 inches eller mer. Flyet trær er preget av bark som flak og faller i store rektangulære stykker. Selv om flyet treet har en fin-korn tre, det er litt sprøtt og brukes mer dekorative enn møbler. Flyet trær vokser i Asia, Europa og USA, selv om USA plataner ikke oppnår den ruvende høyden av deres asiatiske fettere.

Hop treet

I motsetning flyet treet og valnøtt produserer hop treet flat, rund frøkapslene. Født i Canada og østlige USA, dette treet vokser et gjennomsnitt på 1 fot per år og vokser opp til 25 feet lang. Bladene av dette treet er mørk grønn og ovale, snu brun, rød og gul vinteren. Dette anlegget produserer rund, flat plate-like frøkapslene som glir på lufta til nye flekker av jord overføres. Dette treet brukes som brensel, men holdes ofte i barnehager skal plantes i verft for estetisk verdi.