Blomstrende trær i regnskogen

November 13

I tropiske skoger verden markerer utseendet på fargerike blomstrer bestått av årstidene. Blomstrende regnskog trær skjønnheten distraherer noen ganger fra den viktige rollen de spiller i deres økosystem, gir en kilde til nektar og frukt for en rekke dyr og pollinerende insekter. Til tross for servering tilsvarende funksjoner, varierer blomstrende trær i rainforests verden sterkt i skjemaet gjenspeiler de fysiske tilpasninger for å overleve i sine økosystemer.

Oppdaget silkeaktig eik

Endemisk til regnskogen i Nord Queensland, Australia, oppdaget silkeaktig eik (Buckinghamia celsissima) er en svært dekorativ treet kjent for sin store, oppreist klynger av duftende, kremhvit blomster. Økende 80 fot høy i sitt opprinnelige habitat, bruker flekkete silkeaktig eik sin høyde for å nå ellers knappe sollyset av regnskogen miljøet. Når under dyrking overstiger flekkete silkeaktig eik sjelden 20 fot i høyde, på grunn av press for å sikre solskinn, ifølge D. C. Christophel, forfatter av "Blad Atlas australske tropisk regnskog trær."

PATA de Vaca

Noen ganger kalt orchid treet, er pata de vaca (Bauhinia forficata) en liten, blomstrende treet innfødt til regnskogen i Brasil og Peru. Ifølge Edward Parker i sin bok "Regnskog trær og planter" vokser den hovedsakelig i transitional områder langs kanten av skogen, økende til 12 fot høy, i gjennomsnitt. Gjennom hele vekstsesongen bærer pata de vaca en overflod av hvite, orkidé-lignende blomster på tuppen av dens grener. Svært dekorative er blå-grønne på farge, med en uvanlig dobbel-lobed form.

Bush Currant

Innfødt å lavlandet regnskogen i Mexico og sentral- og Sør-Amerika, bush rips (pionérarter av) er en liten, blomstrende treet ofte kalt fløyel treet. Det er best kjent for sine dekorative blader, som er store, glanset-grønn og rikt ribbet. På grunn av sin lange blomstrende sesongen, sier bush rips bærer både blomster og frukt hele året, Edward Parker. Den store blomst klynger bærer en overflod av små, lys rosa blomster, som har et svakt søt duft.

Australsk Teak

Australsk teak (Flindersia australis) oppstår gjennom regnskogen New South Wales og Queensland, Australia. Det er en stor arter, økende til 130 fot høyde under ideelle omstendigheter med en spredning krone av eviggrønne bladverket. Selv om ikke prangende, er ullen, hvite blomster attraktiv og diskret, gjør australske teak et populært tre for offentlige hager og gaten beplantning, ifølge D. C. Christophel.

Pølse treet

Pølse treet (Kigelia africana) oppstår i tropiske Afrika, spesielt regnskogen i Senegal. Pølse treet vokser til 60 fot høy, og har en bred, spre krone som vil nå 70 fot bred i eldre eksemplarer. Treet produserer en overflod av pendulous blomsten stilkene, hver bærende store trompet-formet blomster med rynkete, rødbrun kronblad. Lang, pølse-formet frukt vises etter blomstring, utlån treet sitt navn, ifølge Margaret Barwick, forfatter av "tropisk og subtropisk trær: et leksikon."

Afrikanske Tulip Tree

Oppkalt etter sin rødaktig-oransje tulipan-liknende blomster, er afrikanske tulip tree (Spathodea campanulata) en stor dekorativ treet, innfødt til regnskogen i vestlige Kenya og Uganda. Den trives på mellom 3000 og 4000 fot i høyden, hvor den vokser til 80 fot under de ideelle betingelsene, ifølge Margaret Barwick. Selv om sine store, strålende-oransje blomster vises i våren, vedvare de gjennom hele vekstsesongen og inn i vinteren.