Blomstrende sitrustrær

August 9

Blomstrende sitrustrær

Sitrustrær er tropiske og subtropiske planter med bred, voksaktig blader. Så mange varianter av sitrustrær eksisterer som det er sitrusfrukter. De produserer blomster våren for pollinering og frukt produksjon. Mange, men ikke alle, av blomstene på sitrustrær bli frukt, og frukten er teknisk en bær. Sitrustrær uten blomster våren mangler riktig klima og jordsmonn nødvendige betingelser for frukt produksjon.

Typer

Sitrustrær finnes i så mange varianter som det er sitrusfrukter. Mest populære fruktene er søte appelsiner, blodappelsiner, Mandarin appelsiner, klementiner, mandarin, grapefrukt, lime, sitron, kumquat og citron. Det er så mange varianter av sitrus at selv de mest populære sitrusfrukter har subvarieties. For eksempel subvarieties av kalk er persisk, australske finger, key lime, indisk sweet, meksikanske thornless og Kaffirlime - for å nevne noen.

Økende Tips

Sitrus trær vokser best i direkte sollys. Noen jordtype med god drenering oppfyller vanligvis dem. Sitrustrær må vannet rutinemessig og befruktet for å utvide jord næringsstoffer. Nitrogen anbefales for jord augmentation. Også bruk av tid-utgivelsen gjødsel Lutz (8-4-8) Super sitrus tabletter eller Osmocote 17-6-10 er anbefalt. Innendørs sitrustrær må i tillegg mikro-næringsstoffer som sink, magnesium, mangan og jern.

Næringsrike kompost kan legges til potten eller hull før planting for økologisk hagebruk. Organiske kompost torv og blader i tilbake fyll skitt legges til næringsrike miljøet du oppretter for sitrus treet. Samle regnvann hindrer treet drukket klor fra kommunale vann-systemer.

Planting av frø

Hvis du planlegger å plante frøene fra din oransje slik at du kan spise din egen appelsiner, tro om igjen. Sitrus trær som Gros fra frø produserer ikke samme kvalitet på frukt eller samme frukt som frukt som de var avledet. Sitrus trær som Gros fra frø også ta lengre tid å bære frukt. Kommersielle frukt bøndene bruker en teknikk som kalles "pode" for å sikre kvaliteten og homogenitet av sine produkter. Bøndene bruker en hardfør, sykdom-motstandsdyktig sitrus treet med en uønsket frukt som root lager. Dette treet fungerer som roten av treet. De setter et bud fra treet til ønsket rekke frukt i Barken av rootstock og tape den på plass. Dette bud blir en del av treet som produserer frukt, kjent som "scion".

Pollinering for frukt produksjon

Noen sitrus varianter, som den navle oransje, produsere frukt uten pollinering. Andre varianter, som Meyer sitron, kan self-pollinate; pollen produsert av treet er nyttig til seg selv. Meyer sitron er en innendørs variasjon av sitrus og kan gis en god riste når blomster for å lette pollinering for frukt produksjon. Self-pollinators kan også være hånd pollinated med en bomullspinne når bier er utilgjengelig.

Visse typer sitrus må være plantet med en cross-pollinator på tidspunktet for planting. Mandariner, tangelos og Mandarin appelsiner hver må cross-pollinated med en rekke sitrus treet.

Beskjæring

Sitrustrær er eviggrønne, og har tykke, voksaktig blader typiske tropiske og subtropiske planter. Beskjæring er nødvendig bare for å fjerne død eller syke grener, skyter og suckers som vokser fra rootstock. Grener vokser tvers også bør fjernes. Beskjæring skal utføres mellom februar og April for å unngå interferens med blomstring og fruiting. Hvis du vokser sitrus trær for frukt produksjon, anbefales ikke beskjæring løfte kalesjen eller skjørt treet. Lister fjerner lavt hengende grenene der beste smaker frukt finnes. Sitrus trestammer utsatt for solen bør males for å beskytte dem mot solbrenthet.