Blomstrende planter som blomstrer i November

February 19

Blomstrende planter som blomstrer i November

Av November blir temperaturen lavere i de fleste områder av USA Likevel blomstrer masse blomster i høst. Når du planlegger hagen, ta noen blomster som blomstrer i November. Måten hagen har farge og liv når mye av landskapet er blitt kjedelig.

Chrysanthemum

Krysantemum er en av de vanligste blomstene som blomstrer i November. Disse blomstene er allestedsnærværende i løpet av høstsesongen, vises i blomsterbed, hengende kurver og beholdere. Chysanthemums eller mødre, produsere blomstrer i mange forskjellige farger, som pulserende nyanser av gult, oransje og rødt. Avhengig av en rekke mamma velger du, blomster kan være små med petals tett sammen eller store og pyntegreiene. Plante krysantemum hvor de vil motta full til delvis sol. De også vokser best i fuktige, sur jord med masse organisk materiale.

Witch Hazel

Witch Hazel vokser ofte vilt i kratt av skog i de sentrale og østlige deler av Nord-Amerika. Når skyggen av større trær, når den vanligvis bare 10 til 15 fot høy. Men når plantet i et solrikt sted, treet kan nå opp til 30 fot. Witch Hazel produserer blomster i sen høst, vanligvis i November etter løvverk har slått en gule. Når bladene faller, vises blomster. Heks Russland blomster er uvanlige ser fordi kronbladene er lang, og vridd, gjør blomster ser ut som duftende rød eller gul blekkspruter henger fra treet.

Høst krokus

Mange høst-blomstrende blomster er tradisjonelle høstfarger som gult, oransje og rød. Hvis du ønsker noe litt annerledes, velge høst krokus. Disse blomstene vises sent høsten og produsere blomster i nyanser som lavendel, rosa, lilla og hvit. Blomstene er mellom 5 og 7 inches høy og 2 til 3 inches bredt og er formet som glass champagne. Høst krokus blomster vokse i full sol, men hvis du bor i et varmt område, plante dem i delvis skygge. De trives i godt drenert jord.

Solsikke

Mens noen sunflowers vokser best i sommer, andre varianter, som høsten skjønnhet, trives i høst. Disse blomstene produsere deres blooms utover høsten, inkludert i November. Solsikker har lenge vært favoritt blomster for deres store, umiskjennelig blomstrer. Avhengig av variasjon blomstene disse på stammer som er alt fra 8 til 15 fot høy. Mest solsikke varianter produsere gule kronblad, men andre produserer blomster med hvite, bronse, rødbrun eller burgunder blomstrer. Plante solsikker der de får full sol og i godt drenert jord.