Blomstrende New England trær

January 9

New England-området i USA omfatter statene Massachusetts, Rhode Island, Connecticut, Vermont, Maine og New Hampshire. Ligger i USDA hardførhet-soner 3 til 7. Selv om denne regionen vintre kan bli veldig kaldt, finnes det mange forskjellige blomstrende trær som trives det. Velg et blomstrende tre som er innfødt til regionen for best resultat.

Pagoda Dogwood

Den pagoda kornell eller Cornus alternifolia, får sitt felles navn fra utseendet. Den har vannrette greinene som vokser i lagene, slik at det ser noe som en pagode. Disse dogwood trærne kan ofte sees vokser vilt i New England kystområder og steinete åser. Pagoda dogwood trær vokser mellom 25 fot og 30 fot høy og produserer klynger av små, lacy hvite blomster våren. Den pagoda dogwood er også priset for sin fallet løvverk, som er en rød eller lilla farge. Dette treet vokser best i full skygge til delvis skygge og fuktig, surt og godt drenert jord.

Brann Cherry

De fire kirsebær eller Prunus pensylvanica, vokser mellom 35 fot og 50 fot høye og produsere vannrett avdelinger som har rødbrun bark. Dette treet får navnet både fra barken rød og fordi seedlings er først til å vokse tilbake i New England skoger etter skogbranner. Disse trærne produsere deres duftende, hvite blomster i mai. Blomstene er prangende og vokse i klynger. Når blomstene dør, vokse lyse røde kirsebær. Disse kirsebær er populære blant små pattedyr og fugler og er også bra for å gjøre syltetøy bevarer. Brann kirsebær kan ikke håndtere skyggen, så de er ofte først til å vokse i skogsområder som har blitt forstyrret. De gir skygge i løvtre planter som kan vokse uten som oaks. Plant din brann kirsebær-trær i tørr, sandstrender og steinete jord.

Shadblow Serviceberry

Den shadblow serviceberry, eller Amelanchier canadensis, er en annen vanlig treet som blomster i New England. I April produserer treet klynger av hvite blomster på slutten av deres kvister. Treet vokser mellom 35 føttene til 50 fot høye og brede, noe som gjør dem store muligheter for skyggen trærne. Shadblow serviceberry trær produserer også lyse oransje eller rød løvverk i høst. De vokser best i fuktige høyereliggende skogene i New England. Plante shadblow serviceberry trær hvor de vil motta full til delvis skygge. De trenger også fuktig, rik og godt drenert jord.