Blomstrende & etterfølgende planter

August 22

Blomstring og etterfølgende planter danner slående aksent stykker når dyrket i beholdere som vindu bokser, hengende kurver og plantasjeeiere. Naturlig gjennomgripende vanen av disse plantene fanger umiddelbart din oppmerksomhet som de dekorere et område med myke, flyter vinstokker fylt med fargerike blomstrer. Velg langvarig blomstrende planter tilpasset klimaet så de forblir sunn og friske området lenger.

Millioner bjeller

Millioner bjeller, eller calibrachoa, er en blomstrende og etterfølgende fabrikken som produserer petunialike blomstrer fra midten av våren før den første frosten. Trompet-formet blomster som vises i nyanser av fiolett, oransje, blå og brun avtegner seg mot avlang, lyse-grønne bladverket. Vinstokker som vokser 3 til 4 fot lang forbedre utseendet på stedet når i blomst. Også kalt etterfølgende petunia, millioner bjeller trives i fullt sollys og godt drenert jord i USDA hardførhet soner 9 til 11. Selv om det er motstandsdyktig mot de fleste skadedyr, gjør overwatering anlegget det sårbart for fungal sykdommer.

Svart-eyed Susan Vine

En attraktiv etterfølgende årlig av afrikansk opprinnelse, svart-eyed Susan (Thunbergia alata) forbedrer utseendet på en beholder med hengende stammer og attraktive blomstrer. Med vinstokker som vokser så lenge som 8 føtter, anlegget har dype grønne vegetasjon og prangende, forsommeren blomstrende blomster i nyanser av gult og oransje. Hver 1 - til 1 ½-tommers bred blomst består av fem kronblad rundt en mørk brun/nesten svart plate. Den raskt voksende planten er utsatt for frost og dør tilbake til bakken når temperaturene faller under frysepunktet.

Etterfølgende Verbena

En annen populær blomstring og etterfølgende anlegget vanligvis dyrket i hengende kurver eller beholdere er den etterfølgende verbena. Det finnes flere varianter; hver stier 12 til 15 inches over sidene av beholderen og Liver opp øyeblikkelig med klynger av blomstrer i nyanser av lilla, hvit, rosa og blå. Blomster av noen varianter avgir en behagelig aroma. Tolerante delvis skygge, den årlige planten foretrekker fullt sollys og godt drenering jord. Populære varianter inkluderer "Homestead Purple," "Appleblossom" og "Sommer Blaze."

Gul Jessamine

Også kalt gul jasmine eller fattig manns tau, er gule Jessamine en woody vinranke som fungerer som en evergreen i varmere områder. Fabrikken produserer vinstokker som vokser opp til 20 fot lang, dekket i klynger av attraktive, gule blomster. Blomster vises fra desember til mars og sende en duft gjennom vinterhagen. Enkel å vokse pryd anlegget har rike grønne blader som måler ¾ 2 inches i lengde. Alle deler av anlegget er giftige og ekstremt farlig for barn og kjæledyr.