Blomsteroppsatser for yachter

January 14

Blomsteroppsatser for yachter

Seiling på en yacht kan være en salig måte å tilbringe en dag. Hvis du setter seil for en spesiell anledning kan du gå en ekstra mil og ordne noen blomster vise rundt båten. Det finnes en rekke ulike typer blomsterdekorasjoner kan du vise på båten for en sjarmerende effekt.

Floral skum

Floral skum er en solid skum som blomsterhandlere skåret i en bestemt figur så rote blomster i å skape en floral arrangement som ser ut som form av skum. Du kan klippe et stykke floral skum i form av et anker og deretter rote noen små knopper inn i skummet opprette en lunefull anker stykke som kan henge fra siden av båten. Du kan også bruke lys grå blomster for å ligne metallet av et anker.

Lue midtpunktet

Vise en midtpunktet på en buffet bord eller spisebord på yacht og bruke seiling Båtlue for å holde midtpunktet sammen. Sett litt knopper i en grunn bolle og deretter sette bollen i midten av en opp-ned sjømanns hat. Når plassert i midten av en tabell ordningen gjør for en kreativ og unik samtale stykke.

Tau Vase

Tau brukes for å binde av seil er direkte forbundet med seiling, og du kan bruke noen dekorative tau for å pynte en vanlig glass vase. Fest tau i en spiral rundt omkretsen av en billig vasen, bruker superlim eller en varm limpistolen for å sikre det på plass. Du kan deretter fylle vase med en blomst som du liker, men mørk blå og hvite blomster gi ekstra nautiske innslag.