Blomsterhandler yrkesmessig sikkerhet

March 22

Blomsterhandler yrkesmessig sikkerhet

Fleste forbinder ikke blomster med fare, men opprettholde yrkesmessig sikkerhet er et viktig element blomsterhandlere arbeid. Blomsterbutikker arbeid rutinemessig med verktøy og materialer som er potensielt farlig hvis lyd teknikker for blomsterhandler yrkesmessig sikkerhet ikke er observert.

Håndtering av skarpe verktøy

Blomsterbutikker bruke skarpe kniver, sakser og saks hver dag til blomster og andre materialer. De er opplært til å håndtere disse verktøyene nøye for å unngå å kutte seg selv eller andre.

Arbeider med vann

Blomsterbutikker omgå fylt med vann bøtter og vaser hver dag, noe som kan resultere i farlig glatte gulv. De lærer å unngå søl, og rydde opp søl umiddelbart for å hindre faller.

Beskytte huden

Mange blomsterbutikker bruke hansker for å beskytte huden på hendene fra eksponering for mange skadelige materialer, inkludert steg torner, plantevernmidler rester på blomster og blekemiddel som brukes til å rense blomst bøtter. Noen blomsterhandlere også bære tykk gummihansker for å beskytte huden blir avkortet av skarpe verktøyene de bruker.

Hindre muskelsmerter

Blomsterbutikker må arbeide for å ta vare på kroppene mens de jobber. De pleier å være på føttene hele dagen, slik de vanligvis står på støtabsorberende gummimatter hindre foten, Ben, rygg og nakkesmerter, og å unngå utvikle kroniske smerter i noen av disse områdene.

Unngå eksponering for skadelige stoffer

Mange blomsterbutikker bruke blekemiddel for å holde deres vann bøtter ren, og pulver eller flytende former for floral konserveringsmiddel å opprettholde friskhet av blomster. Blomsterbutikker må begrense sin eksponering til disse og andre skadelige stoffer ved å unngå kontakt med hud, holde dem borte fra mat eller drikke og aldri inntak dem.