Blomsterbed design for ord laget av blomster

April 30

Blomsterbed design for ord laget av blomster

En festlig måte å feire en spesiell plass eller hendelse er å plante blomster i teppet senger, en teknikk som kombinerer farger, toner og strukturer av planter i geometriske mønstre. Mange offentlige parker og hager bruke teppe sengetøy for å lage ord og bilder. Logoer, meldinger, tegn og symboler-selv en feiring av det Kongelig bryllupet-dukker opp fra grundig avstanden mellom løvverk og blomster.

Et viktoriansk hage mote

Viktorianske gartnere var opptatt av teppet sengetøy, inspirert av tropiske ettårige importert fra fjerne land, med levende farger og lang-blomstrende vane. De ordnet dem i mønstre som intrikate som persiske tepper. Populære mote var å arrangere å danne detaljerte bilder, for eksempel klokker, kroner, heraldiske toppene og stjerner. Til slutt, basert kunstige design tegnet som teppe senger legemliggjøre begynte å falle fra favør med gartnere, de viste en mer naturlig og regionalt hagedesign etikk.

Moderne teppe senger

Tradisjonell viktoriansk teppe senger er avhengig av dristige kontraster i bladverket farge og tekstur. Gartnere holdt strengt planter på samme høyde. Moderne teppe sengetøy kombinerer tradisjonelle teppe seng teknikken med masse planting av blomster og planter i ulike høyder. Farget stein eller mulches kan brukes i bakgrunnen. Hundrevis, kanskje tusenvis, av planter er fortsatt behov for ønsket effekt, og vedlikehold er fortsatt arbeidskrevende.

Feiring

Prangende effekten av teppet sengetøy er fortsatt nytes gjennom innsatsen til kommuner, offentlige bygninger og spesialdestinasjon flekker. Disney World, bruker for eksempel tepper sengetøy mye, inkludert bilder av tegneseriefigurer. Waddesdon Manor, i England, vier sin årlige teppe seng tema dette året til royal bryllupet. Initialene "C" og "W" vil skrives ut i sølv-Sedum- og gull-Antennaria-beplantning, med bilder av duer bærer gifteringer gjenger på bånd på hver side. Oransje marigolds, blå verbena og heliotrope fullfører displayet kongelig bryllup.

Blomst klokker

Teppet sengetøy teknikker brukes til å forme blomst klokker, en signatur moderne visning av den hage mote. Disse blomst klokker presentere blomster i form av en urskive. En botanisk riktig floral klokke ble foreslått av Carolus Linnaeus, innflytelsesrike 1700-botanikeren. Mange blomster er regulert av en biologisk klokke som tid på dagen de åpner og lukker. Linnaeus foreslått plante slike planter, for blomstrende, danner en klokke som kunne fortelle deg tiden innen en halv time.