Blomster til myrlendt våtmarker

December 8

Blomster til myrlendt våtmarker

Myrlendt våtmarksområde er en dødsdom for de fleste blomst arter, som vil raskt bukke til sopp og roten råte. Blomster som vokser naturlig i våtmarker og bekker, men vil trives i disse ekstreme forholdene, produserer sine vakreste blomster. Gartnere som har en myrlendt og myrlendte hage har et utvalg av vakre blomster vil blomstre i våte forhold.

Myr Mallow

Myr mallow (Hibiscus moscheutos) er en hibiscus blomster som er innfødt til det østlige USA, vokser i myrlendt våtmarker. Anlegget er opptil 8 fot høye, brede grønne blader og silkeaktig rosa, rød eller hvit hibiscus blomster hele sommeren. Prangende blomster kan være opptil 8 inches tvers. Myr mallow gjør best når dyrket i fuktig, rik forhold i USDA hardførhet soner 5 til 10. Det kan dyrkes i våt, vannfylte jord eller i en fuktig utendørs beholder. Plante blomsten i fullt sollys og mulch å holde røttene beskyttet.

Golden Alexander

Medlem av Skjermplantefamilien, Golden Alexander (Zizia aurea) er en blomstrende flerårig som vokser naturlig i hele det østlige USA Anlegget er på de små side, vokser til å bli ca 2 fot høy med en spredning av om en fot. Golden Alexander blomstrer i slutten av våren og tidlig høst, produsere små klumper av blomster. Av anlegget er delikat og lacy. Golden Alexander

er lavt vedlikehold, og kan dyrkes med letthet i fuktig eller våt jord i soner 3 til 8. Golden Alexander vil vokse i enten full eller delvis sol.

Tett Blazing Star

Tett blazing star (Liatris spicata) er en nordamerikanske innfødt som gir gartnere løpet lange blomst. Flerårig plante har lenge, gress-lignende blader rammen høye stilker av fuzzy lavendel blomster som blomstrer i flush hele hele sommeren. Prangende blomster av anlegget er svært attraktivt for sommerfugler og bier, og vil bringe folkemengder av dem i hagen. Gi blomst supplerende vanne hvis det ikke er vokst i et naturlig våt. Tett blazing star har et stort utvalg, og vil vokse i soner 3 til 9. Anlegget tett blazing star i en full-Søn plassering for best resultat.