Blomster til anlegget sommeren for høsten

November 11

Blomster til anlegget sommeren for høsten

Under høyden av sommeren---når utendørshagen er fullstappet med blomstrer---lurer mange Gartner på om det er en måte å holde fargen på skjermen gjennom kjøligere dager og netter av høsten. Heldigvis, noen av de mest fargerike høsten blomstene kan plantes i varmen av sommeren. En blanding av ettårige og stauder, disse hardfør bloomers bevise at fall farge er ikke bare om å slå av bladene.

Aster

Asters er daisylike stauder som viser blå, lilla, rød, rosa eller hvite blomster i sommer og høst---men blå variasjonen er det mest utbredte. Disse lett å vedlikeholde planter trenger en solrik beliggenhet og godt drenert jord. Anlegget å kutte tilbake på forsommeren oppfordrer mer kompakt vekst og sen-sesongen blomstrende. Med mer enn 250 varianter, i høyde fra 1 til 6 fot, er du sikker på å finne en aster å lyse fall hagen. Asters kan plantes helst i vekstsesongen.

Krysantemum

Krysantemum, eller mødre, kan dyrkes som stauder, men er ofte plantet som ettårige. De vokser best i full sol med godt drenert jord og produsere klumper av rosa, rød, lilla, gul, gull, bronse eller hvite blomster i sommeren og høsten. Mødre kan flyttes mens du er i full blomst, en praktisk funksjon for Gartner som kan flytte blomster overalt for en pop fall farge. Hyppige knipe bak blomstene i vekstsesongen holder plantene kompakt. Med ca 20 varianter å velge mellom, er det enkelt å finne perfekt mamma til din hage palett.

Impatiens

De vanligste årlig sengetøy anlegget i Amerika, impatiens kan plantes fra våren gjennom sommeren for pålitelig blomstrende til først falle frost. Disse lav vekst blomstene er ideelle for kantlinjer og vokser best i skyggefulle eller delvis skygge forhold i fuktig, godt drenert jord. Tilgjengelig i en regnbue av farger---inkludert rosa, rosa, rød, lilla, lilla, oransje, hvit og bicolor---eika lettstelt krever ingen befruktning eller deadheading.

Sedum

Sedum er en hardfør, flerårig blomst som trives i full sol med godt drenert jord. Brokkoli-formet blomst hodene sitte på toppen av kjøttfulle forlater og spire lys grønn i midtsommer. Blomstene slå gradvis rosa, rød eller hvit i sensommeren---blomstrende helt før den første frosten. Populære varianter er Stonecrop og Autumn Joy.

Ryllik

Yarrow er en duftende flerårig kjent for sin flat-topped klynger av små hvite, rosa, rød eller gul blomster som sitter på toppen av fernlike vegetasjon. Dette anlegget liker full sol og, avhengig av variasjon, vokser fra 1 til 5 fot. Yarrow produserer fargerike blomstrer alle sommer til tidlig høst.

Coreopsis

Coreopsis er nesten vedlikeholdsfri stauder som trives i fattig jord med litt vann. Denne slektning av sunflower idrett blomster fra spring gjennom fall. Varianter vokse fra 6 inches til 3 fot høy og har tendens til spre hurtig. Fjerne brukt blomster forlenger bloom-tid.

Coneflowers

Som coreopsis, coneflowers er ikke kresen om deres omgivelsene. Disse stauder vokser best i solen å delvis skygge i gjennomsnittlig jord med moderat vann. Rudbeckia utvalg viser gule blomster hele sommeren gjennom fall og vokser fra 4 til 6 fot høy.