Blomster til anlegg i solen

October 1

Blomster til anlegg i solen

Solen spiller en viktig rolle i plantevekst, men forskjellige planter krever ulike mengder av soleksponering trives med hell. Hvis hagen din ikke har mange skyggelagte områder, det er blomstervarianter kan du introdusere landskapet som trenger full Søn å vokse og vil fremheve din gårdsplass med iøynefallende former og levende blomstrer.

Kosmos

Kosmos er en innfødt meksikanske årlige blomst som trenger lite vanning når de har blitt etablert i hagen din. Blomstrer vise seg i varianter av pastell rosa, tranebær og fet hvit. Kosmos trenger full Søn å vokse, samt jord som er næringsrike. Kosmos blomst mellom månedene April og November, og plantene vokse til å være rundt 3 fot i modenhet. Blomstre raskt, og ta mellom 7 og 21 dager å spire. Det er best å så blomster i begynnelsen av våren, som de ikke tolerere kaldt vinteren også.

Lupine

Lupin blomster er også kjent som bluebonnets, og vokse til å være ca 2 fot høy. Sun-elskende planter har blader som er grønn med en grayish tone og blomstrer i nyanser av rosa, lilla, hvit og rød. Lupiner blomstre i juni, juli og August, og vokser best i jord som er godt drenert. Når blomstene vil vokse i en rekke grunnforhold, har lupine muligheten til å endre nitrogen i atmosfæren i ammoniakk, som øker nærende jordsmonn. Fruktene av Lupin blomsten har en hårete tekstur, og det er opp til 12 frø i hver av de pea-formede fruktene.

Solsikke

Solsikker er så kalt for sine attraksjon for solen (de trenger minst 6 timer med full sol en dag), og for deres lys gul fargetone. Det er best å plante solsikker i et sted hvor de vil motta som mye sollys som mulig, fordi hvis de har å strekke for å nå sollys, de er sannsynlig å falle. Kompost eller organisk materiale bør legges til jord plante solsikker, men blomstene vil tilpasse seg enhver jord tilstand. Solsikkefrø bør bli sådd når jord temperaturen når minst 50 grader; blomstene blomstrer i sensommeren.

Snapdragon

Snapdragon blomster kan plantes i vår eller høst og måtte være plantet i solen selv om de kan tåle litt kaldt vær. Anlegget trenger full Søn, men også utvikler i delvis skygge, og krever alkalisk jord. Selv om snapdragon blomster trives i solen, de er tolerante av kulde og vil vokse til de påvirkes av harde vinteren frost. Snapdragons har sirkulære kopp blomster og blader som er spiky og fôr stammen; blomster vises i farger som rød, hvit, gul, lilla og rosa.