Blomster til anlegg i September

December 10

Blomster til anlegg i September

Blomst hagearbeid tilbyr umiddelbar glede og forsinket tilfredsstillelse. Dette blir tydelig når høsten begynner å bite på kantene på sommeren. September blomst plante betyr plante både vakre blomster i de neste dagene og like wonderful blomster å komme våren.

Høsten blomster

Rød, hvit, lilla, rosa og lilla flox venter høst gartneren. Bland fargene for en vill rekke blomstrer eller bruke dem til aksenten huset innredningen. Shasta tusenfryd er en vinner i alle landskap sine hvite, rosa og gull blomster trives i full September solen.

Planting blomsterløk

Pærer plantet som påskeliljer og tulipaner er beste i September etter jord temperaturene slippe under 60 grader Fahrenheit. De etablere seg i løpet av høsten med en sterk rotsystem og gå sovende over vinteren. Når våren kommer, brast planter fra bakken å belønne din hardt arbeide fra fjor høst.

Nyplanting pærer

Tulipaner må nyplanting hver høst, men andre pærer som påskeliljer, scilla og crocus normalt ikke. Hvis de begynner å vises overfylte, kan du nøye grave opp og skille den personlige pærer i September og plante dem i forskjellige steder.

Stauder

Stauder er best plantet i September i stedet for våren. Varmere jord, mindre våt jord og mer konsekvent Vær gir en mulighet for planter å sette ut sterkere røtter. Hostas, coneflowers og havet holly er gode eksempler på lett å vokse stauder som fungerer godt med en fall planting.