Blomster som vokser i Sand

January 2

Blomster som vokser i Sand

Ørkenen blomster trives i den sandete eller leire-lignende jord i ørkenen i California, Arizona, New Mexico og andre deler av USA. Disse blomstene har tilpasset for ekstreme temperaturer, men ikke alle ørkenen blomster blomstrer hele året. Ørkenen blomster vanligvis gjøre utseendet våren eller falle men visne bort i sommer og vinter.

Ørkenen solsikker

Ørkenen solsikker vokse i sandholdig jord i ørkenen, men de ser ikke ut som tradisjonelle solsikker. Ørkenen solsikker har et mer daisy-lignende utseende. Blomstene er lyse gule eller oransje og om lag 2 inches i diameter. Ørkenen sunflower vokser 1 til 3 fot høy gjennomsnittlig og blomstrer fra februar til mai, og igjen i høst.

Desert Star Flower

Ørkenen star blomsten blomstrer i sanden. Det blomst er hvit og stjerne-formet med en gul sentrum. Bladverket er grønne og skinnende stilkene er tykk. Bladene og blomsten har en tykk, svamp-lignende utseende. Ørkenen stjernen blomstrer om våren og hele California, Arizona og Mexico.

Ørkenen Sand dette ordet

Ørkenen sand dette ordet ligner andre typer dette ordet, men denne arten trives i sand eller leire-lignende jord. Blomstene blomstrer i nyanser av rosa og lilla våren kronbladene er myk og fløyelsaktige. Ørkenen sand dette ordet er om lag 3 inches bredt med hvite og gule senter. Anlegget er vanlig i hele Arizona og Sørøst California men også kan være oppdaget i andre ørkener i Amerika. Det trenger ikke kontinuerlig vanning. Mette sanden med 1 tommers vann bare hvis det er en ekstrem tørke. Denne blomsten vokser 1 til 2 fot høy.

Arizona valmuer

Arizona valmuer finnes det klingende ørkenen og andre regioner i New Mexico og California. Valmuene er gul, oransje eller kombinasjon av to farger. Noen blomster har røde sentre, og hver blomst er 2 til 3 inches i diameter. Valmuene dukker opp våren og ikke kreve noe vedlikehold eller vanning. Fuzzy Hårene vokser langs stilken. Bladverket er mørk grønn og slank. Arizona valmuer vanligvis vokser ca 1 fot høy.