Blomster som trives i Michigan

October 13

Blomster som trives i Michigan

Michigans kalde vintre, overflod av snø og korte sommeren vekstsesongen forlenges er ofte hva kommer til hjernen når du tenker av statens klima. Kombinert med de varme somrene, kan det gjøre hagearbeid synes utfordrende. Men er det mange blomster som trives i Michigans ganske harde klima og krever lite omsorg.

Urfolk

Michigan har mange varianter av blomster som er urbefolkning til området. Mange er urter som som vokser gratis gjennom Michigans våt økosystemet. Eksempler på urfolk urter er Lady's tøffelen, Fringed Polygala, store Lobelias, Fringed Gentian, Lathhyrus Latifolius, tre geranier, Wild Bergamot, Joe Pye Weed og hvit Trillium Grandiforum.

Daylilies

Daylilies er en robust flerårig som er egnet for en rekke forskjellige klimaer, finnes inkludert områder med ekstrem kulde og en kort vekstsesong, som i nordligste spissen av Michigan. Ifølge GardenGuides.com finnes daylilies i mer enn 35000 varianter. Noen av disse billettpris bedre trives i varmere klima, men et stort flertall i Michigan klima. Eksempler på varianter som er egnet for kjølig klima er glade tilbake, Chicago sukkerstang, Bertie Ferris, hjerter aild, Addie gren Smith, Stella de Oro og lite Grapette.

Peoner

Deres berusende duften og store blomster er peoner et fantastisk tillegg til noen verksted eller hagen. De trives spesielt godt i kjølig klima, som gjør dem til et perfekt alternativ for Michigan gartnere. Selv peon pærer kan plantes på våren, er det best å plante dem sent høsten slik at de har tid til å utvikle en sunn rotsystem før blomstrende. Pærer skal være dekket av et lag av halm å beskytte dem deres første vinteren.

Kosmos

Denne fargerike årlig legger til høyde og interesse i en hage. Kosmos er ekstremt lett å omsorg for og faktisk gjøre det bedre med for lite enn for mye omsorg.

Solsikker

Disse happy blomster er stor for Michigans klima. Hardy og raskt voksende, de krever lite omsorg. Solsikkefrø kan være plantet etter de siste frost, eller startet inne et par uker før tiden. Frøene kan plantes kontinuerlig i løpet av sommeren har en gjentatt syklus av blomster.

Zinnias og Marigolds

Selv om deler av staten har en relativt kort vekstsesong, kan Michigan somre være varmt. Zinnias og Marigolds er to hardfør blomster som trives i varmen. Begge er lett å omsorg for, og mens zinnia ikke tiltrekke seg skadedyr, marigolds faktisk frastøte mange uønskede bugs å holde hagen din beskyttet.