Blomster som slår mot solen

December 15

Blomster som slår mot solen

Heliotropic blomster slår mot solen hele dagen. Kronbladene på disse planter danner en satellitt parabolen figur som absorberer varme. Jord av noen planter har lest så høyt som 14 grader Fahrenheit varmere enn luften rundt seg. Denne tilpasningen kan disse plantene varmen og mat nødvendig for å opprettholde seg selv og reprodusere i løpet av en kort vekstsesongen.

Buttercup

Buttercup, helloborus orientalis, er en vinter blomstrende blomst som har selv vært kjent for å presse gjennom snøen. Løvverk er eviggrønne, og har et voksaktig, mørk utseende. Blomstene er hvite med en gul sentrum. Smørblomster kan plantes i hardførhet sonene 4 til 9 fra et frø. Hvis du har små barn eller kjæledyr, er denne blomsten sannsynligvis ikke en god hage valg, som det er svært giftig.

Blåveis Adoneus

Blåveis adoneus er en alpine blomsten innfødt til Colorado, Idaho, Montana, Nevada, Utah og Wyoming. Denne blomsten kan vanligvis finnes rundt smeltende snø og steiner i fjellene. Den produserer hvitt, vanlig blomster klynger av tre som slår mot solen.

Arktiske Poppy

Arktiske valmue er en arktisk anlegg langs arktiske kystlinje klemt fast i fjellet. Stilkene av dette anlegget er hårete og vokse til mellom 10 og 15 cm høy. Hver stamme har enkelt gul blomst som følger solen hele dagen.

Solsikke

Verken arktiske eller alpine, sunflower er en litt ut av sted heliotropic. Solsikker har høy, tykk stammer og produsere store gule blomster med spiselige frø i midten. Gjennomsnittlig sunflower står minst 8 fot høy ved full vokst og har grovt hår på deres stammer. Sunflower er en innfødt amerikansk wildflower som elsker solen og vokser best i sommerhalvåret.