Blomster som ser ut som syriner

January 30

Blomster som ser ut som syriner

Syriner har over 2000 kalt Sorter, ifølge International lilla Society. Syriner klassifiseres som om de har enkle eller doble blomster. I tillegg til den vanlige lilla blomster, kan lilla busker også bære rosa eller hvite blomster. De blomstrer fra mai til juni og er himmelsk parfymerte. Ideelt syriner gjøre best i hardførhet soner 3 til 5 og i kjøligere områder av 6 og 7, John L. Fiala, forfatter av "syriner: slekten Syringa." Hvis du bor i et område som syriner ikke vokser, velge blomster som ligner syriner i stedet.

Buddleia

Buddleia er en blomstrende busk som kan vokse opp til 12 fot høy i milde klima. Buddleia er også referert til som en sommer lilla eller en butterfly bush, sistnevnte skyldes dens unike evne til å tiltrekke Sommerfugler. Blomstene blomstrer i endene av lenge arching grener i koniske klynger. Fargene inkludere lilla, rosa, hvit og oransje. Buddleia foretrekker en solfylt beliggenhet og et varmt klima og vil blomstre hele sommeren. Busker ta lett til beskjæring å holde dem i området.

Eikeløv og Panicle hortensia

Mopp og blonder cap hortensia blomster er ordnet i baller består av mange små blomstrer i hvit, rosa, blå eller lys grønn. Eik blad og panicle hortensia har blomster arrangert i kjegle figurer i stedet for baller. Bush ser ut ikke som en lilla vintreet, men blomstene ligner syriner. Hortensia trenger en delvis skyggefulle plassering i varmere klima. De foretrekker loamy, surt og godt drenert jord og blomstre om sommeren.

Jacinto

Hyacinths er våren pærer som har mange blomster klynger på stammen. Blomstene er tykkere på bunnen og smalere mot toppen av stammen, gi dem en kjegle-figur. Mens de ikke lukter syriner, er hyacinths veldig duftende. Plante i høsten før den første frosten våren blomstrer. De krever en skremmende periode på 16 uker å blomstre. Hyacinths kommer i hvit, lilla og rosa.

Blåregn

På avstand ser wisterias og syriner litt likt. Begge er woody busker med klynger av blomster som henger fra greinene. I tillegg har både planter en sterk parfymert duft. Wisterias hyssing fra både høyre mot venstre og venstre mot høyre, men ikke på samme plante. De blomstrer i lilla, rose, blått og hvitt. I motsetning til syriner, som blomst for bare noen uker våren, faller wisteria blomstrer når i sen våren-tidlig sommer og igjen i sen sommer-tidlig. Wisteria ikke som røttene begrenset, slik plante i godt jobbet jord. Beskjær etter blomstrende for å holde anlegget ryddig.