Blomster som ser ut som stjerner

April 22

En av gledene av hagearbeid blomster er mangfoldet av arter som er på tilbud, så du vil alltid kunne finne en passende kandidat for hagen din. Flere ulike planter vokse blomster som ser ut som stjerner. En stjerne-formet blomst kan være en vakker tillegg til hagen din.

Chionodoxa

Chionodoxa er kjent som Glory-of-the-Snow, på grunn av den blomstrende tidlig på året. Chionodoxa planter pleier å være mellom 3 og 6 inches i høyde og kan ha flere blomster på hver stilk. Blomstene er formet som en seks-spiss stjerne, og i naturen, de er blå i farge, med hvitt senter. Imidlertid har bestemte dyrket varianter blitt avlet rosa med hvitt senter eller hvit.

Borage

Borage planten vokser 2 til 3 fot høy. Det er en årlig anlegget, som blomster midt på sommeren. Borage blomstene er blå og ser som stjerner. Disse blomstene, i tillegg ser attraktive, er spiselig. De kan spises rå i salater og er sa å smake ligner agurk, eller de kan lages av kandiserte brukes som dekorasjon. Når modnet, borages vil tendere til å reseed seg selv hvert år.

Ballong blomst

Ballong blomsten er oppkalt etter sin ballong-formet knopper. Men når de kommer til å blomstre, er blomstene formet som stjerner. Avhengig av variasjon, kan høyden på en ballong blomst plante variere alt mellom 6 inches og 2 fot. Blomstene blomstrer mellom juli og August, og kan enten være blå, rosa og hvitt. Ballong blomster normalt etablere sakte og vokse bedre i organisk jord.

Pentas

Pentas blomster er kjent som Star blomst eller stjernen klyngen, som stjerneformet blomster av pentas planten vokser i klynger på slutten av hver stamme. Blomster av pentas kommer i en rekke farger, inkludert rosa, lilla, rød og hvit. De er to-tone farget. Denne planten stammer fra Afrika, så det blomstrer bedre i solen, men det kan også dyrkes i skyggen.