Blomster som ser ut som sommerfugler

July 5

Den franske tekstforfatter poeten Ponce Denis Écouchard Lebrun sa det best: "sommerfuglen er en flygende blomst, flower bundet sommerfugl." En sommerfugl kan forsvinne på en blomst petal av samme farge. Teksturen av sommerfugl ving og blomst petal ligner markert. Men noen planter gå ett skritt videre og produsere blomster som faktisk ligner en sommerfugl.

Orkideer

Petal form og levende farger med mange arter av orkideer ligne sommerfugler. Men Encyclia tampensis, en vill orkidé som vokser hovedsakelig i Florida, er kalt Butterfly orkidé fordi det så ligner sommerfuglen. Florida lov forbyr samling av Butterfly orkideer fra vill. Butterfly orkideer vokser hovedsakelig i USDA soner 9 til 11.

Gladiolus

De fleste gladiolus ligne påskeliljer eller tulipaner, men en variasjon, Gladiolus teretifolius, ligner en sommerfugl. Blomsten er røde zygomorphic, som betyr at du kan dele det i halv og begge sider er de samme, som et menneskelig ansikt.

Lily

Selv om ikke en ekte lilje, hvit ingefær lily eller Hedychium coronarium, er en nydelig tropisk plante med gruppert hvite blomster som ligner delikat hvit sommerfugler. I USA vokser den hovedsakelig i varme klima Florida, California og Gulf Coast stater, i USDA soner 7b 11.

Andre sommerfugl-formet blomster

Clerodendrum ugandense, også kjent som blå sommerfuglbusk eller blå glorybower, er en evergreen busk innfødt til Afrika som også vokser i flere tropiske regioner i USA, hovedsakelig USDA soner 10 til 11. Blomstene ligne en tofarget blavinge. En annen blomst som ser ut som en sommerfugl er medlem av kvelden Nøkleblomfamilien, Gaura lindheimeri. Mer vanlig navn for denne blomsten er den sommerfugl gaura, hvirvlende sommerfugler og hvite gaura. Denne planten vokser hovedsakelig i Mexico, som Texas og Louisiana.