Blomster som ser ut som Petunias

August 15

Blant de mest populære sengetøy hageplanter er petunias. På grunn av ulike farger og ulike typer blomstrende vines, og fordi de gjør godt med mye sollys, disse blomstene er egnet til mange hager. De ser som nydelig i plantasjeeiere og vindu bokser som i bakken. Hvis du liker petunias men er på utkikk etter litt variasjon, finnes det flere andre typer senger planter som bærer en likhet med dem. Ved å plante lignende blomster, vil hagen ha en rolig og enkel titt.

Bower Vine

Bower vintreet, også kalt Pandorea, har egenskaper som ligner på petunias. Det ble populær på 1300- og 1400-tallet som et espalier anlegg. Vintreet gjør det bra i både full og delvis sol, og behov forsiktig Stell, spesielt riktig vanning. Gjødsel er nødvendig å anlegget oppnå sitt fulle potensial.

Calibracoa

Calibracoa anlegget, også kjent som Million bjeller og Lirica dusj, er ganske ny på hagearbeid scenen; anlegget har vært anerkjent bare siden midten av 1990-tallet. Dette anlegget har rørformede blomster, ligner på petunia blomstrer, som vokser på etterfølgende stilk. Calibracoa planter er omtrent 1/4 størrelsen på en standard petunia plante, så de er et godt valg hvis du liker petunias men har begrenset plass. Millioner bjeller kan trives i til en 1/2 dag med full sol.

Katie Ruellia

En annen blomst med likheter med petunia er Katie Ruellia. Katie Ruellia blomstrer er rørformede, men har en litt mer trompet-liknende figur enn petunias. De er også motstandsdyktig mot tørke, så du ikke trenger et problem voksende dem i varme, tørre klima.

Gold Star Esperanza

Den mest populære blomsten i Tecoma Stans familien er den Gold Star Esperanza, som kan bli opptil 6 fot i høyden og 4 føtter i bredde. Med rørformede blomster og en overflod av grønne blader og ranker gjør dette anlegget en spektakulær viser foran tunet hage områder. Dette anlegget kan håndtere mye sol, men krever vanlig vann og gjødsling for optimal vekst.