Blomster som ser ut som Pansies

February 28

Blomster som ser ut som Pansies

Liten stemorsblomster er tidlig bloomers som i en rekke farger. Lett å vokse og levende, stemorsblomster er en enkel tillegg til en hage. De er et populært valg blant gartnere, men de har en ekstremt sterk duft og ikke blomstrer hele året. Legge til mer farge til din hage med blomster som ser ut som pansies og få utseendet du ønsker under andre deler av året.

Bratsjer

Bratsjer, som pansies, er del av fiolett familien. Viola blomstrer er litt større enn stemorsblomst blomstrer og har høyere motstand mot temperaturendringer. Bratsjer kommer i et imponerende utvalg av farger, noen blomster vokser i tri-farge mønstre. Bratsjer er blomstrende i høst og har slik høy motstand å kulden at de er et godt valg for nordområdene. Sørlige gartnere finner at bratsjer blomstre kontinuerlig om vinteren og våren.

Viola blomster kan ikke overleve i sterk sommervarmen (90 grader Fahrenheit og høyere) så plante pærene tidlig på våren og høsten. Viola jord bør være godt drenert, jevnt fuktig og i delvis skygge å beskytte seg fra verst av solens varme. Bratsjer blomstrer 12-14 uker etter planting.

Impatiens

Impatiens behandles som ettårige selv om de er faktisk stauder. Små, fargerike blomstrer er lett å vokse og enkle å vedlikeholde. Plante impatiens, som ser ut som pansies i blossom struktur og størrelse, i en delvis-fargede sted. Impatiens vil visne møte for mye sollys. Blomster trenger også å holde fuktighet, så sjekk jorden rundt impatiens ofte. Impatiens blomst i nyanser av hvitt, rosa, oransje og rødt, med noen bicolor mønstre tilgjengelig.

Ny-Guinea impatiens har høyere solen toleranse enn andre varianter av blomsten, men de vil ikke vare lenge i fullt sollys. Impatiens blomstrer godt inn i høsten, men frost vil ødelegge anbudet blomster. Impatiens er spiselig, men de er ikke kjent som et populært valg for mat behandling.

Miltoniopsis orkideer

Miltoniopsis orkideer er kalt "stemorsblomst orchid" på grunn av sin likhet med stemorsblomster. Miltoniopsis orkideer er noen ganger feilaktig kalt Miltonia på grunn av likheten i navnet. Miltoniopsis blomstrer gjengjelde lite lys og kan dyrkes under kunstig lys. Blader av planten blir lys grønn når Miltoniopsis orkideer får nok lys.

Som stemorsblomster må Miltoniopsis orkideer oppholdet fuktig å holde seg frisk. Daglig vanning kan være nødvendig for at anlegget for å trives i penvær. I motsetning til andre blomster som ser ut som stemorsblomster, Miltoniopsis orkideer vokser godt i varmt vær (80 til 85 grader F) og noen varianter vil trives i varme temperaturer (90 grader F og over).