Blomster som ser ut som orkideer

August 21

Blomster som ser ut som orkideer

Orkideer vokser ikke på trærne; Derfor kan et tre blomstrer med rikelig orchid-lignende blomster være litt av et mysterium. Orkideer er kjent for sin eksotiske sjarm og fargerike blomstrer i forskjellige nyanser av rosa, lilla, rød, hvit, oransje og gul. Mange gartnere er ikke klar over at andre planter, inkludert flere trær, blomstrer med tilsvarende formet blomster som ligner orkideer.

Catalpa trær

Orchid-lignende blomster pryder catalpa treet fra mai til juni. Blomster er relativt liten (ca 3/4 tommers lang) og klokkeformet. Blomster er vibrantly farget, med lilla, oransje, fiolett eller lilla flekker mot lys gul eller hvitt. Blomstene er klokkeformet og ligner orkideer. Treet er også referert til som kinesiske catalpa og det er innfødt til vestlige Kina. Catalpa trær nå høyder og sprer av 20 til 30 fot og blomstre i plante nettsteder som får full til delvis sollys.

Jewelweed

Impatiens glandulifera (dekorativ jewelweed) er en invasiv plante som når høyder av 3 til 6 fot og blomstrer med orchid-lignende blomster i farger som hvit, rosa, lilla og rød. Blooms har fem kronblad (to av dem er smeltet) og gjennomsnittlig lengde på ca 1 tomme. Dekorativ jewelweed kan hemme innfødte planter fra vokser i området og kan påvirke området dyreliv negativt. Impatiens namchabarwensis (safir jewelweed), er ikke invaderende og blomstrer med tilsvarende formet blomster som ligner blåaktig-violet orkideer. Safir jewelweed jade-grønne blader har taggete kanter og planter bli ca 2 fot.

Keiserinne treet

Keiserinne treet (Paulownia tomentosa) er et løvtre som blomstrer våren med duftende rosa-lavendel blomster som ligner på phalaenopsis orkideer. Bladene er levende grønne og store, økende til bredder opptil 2 fot. Trær er raskt voksende og kan bli 12 fot i en voksende sesongen. Trær vokser like høye som 15 fot med en 3 - til 6-fots spredning. Keiserinne trær er svært tilpasses ulike jord; plante i områder som får fullt sollys og har godt drenert jord best resultater.

Flekket Coralroot

Flekket coralroot (Corallorhiza maculata) tilhører orchid familie og vokser til høyder mellom 8 og 20 tommer med karakteristiske maroon-farget stilker. Plantene blomstrer med 1/2-inch blomster hele sommeren. blomster ligne miniatyr Orchid og har fargerike flekker på de indre overflatene på kronbladene. Farge er vanligvis rød til grønn-brune; gule flekkete coralroot bærer pulserende gule stilker og gule flekkete blomster. Planter blomstre på steder som mottar delvis sol moderat skyggen og tolerere myrlendt eller fuktige grunnforhold.

Padde liljer

Padde liljer (Tricyrtis formosana) blomst med blomster som ser mer som orkideer enn liljer, med oppover mot blomstrer og flekket petal interiør. Blomst farge varierer avhengig dyrkes og kan inkludere lys rosa, lilla eller hvitt med lilla eller røde flekker. Plantene blomstrer hele tidlig falle og bli mellom 2 til 3 fot. Padde liljer blomstre på steder som mottar delvis til tung skyggen og fuktig, godt drenert jord.